Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z numerkami na koszulkach
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kyle87pl
Mam problem, chodzi o to ze gdy zaimportowalem do gry nowe koszulki to zauwarzylem ze na tych koszulkach ktore maja na srodku kolko(np.Brazylia, Portugalia)numerki nie sa w srodku tego kola tylko bardziej u gory. Co zrobic aby byly w srodku kola?? Mam wrazenie ze gdzies na forum widzialem juz takie pytanie ale po spedzeniu w dniu wczorajszym kilku godzin na poszukiwaniu go zrezygnowalem. Jezeli to pytanie rzeczywiscie gdzies juz bylo to prosze o zamieszczenie odnosnika oraz z gory przepraszam za zawracanie głowy
kucharz
Rzeczywiscie chyba ten problem gdzies juz widzialem :wink: Ja tez tak mialem na poczatku,wydaje mi sie ze jest to kwestia zainstalowania innego KIT SERVERA (np.z patcha OLE MIX) moze sie myle,sam juz nie wiem lub zainstalowanie pliku ktory usuwa flagi na koszulkach narodowych (tego tez nie jestem pewien tongue.gif ) pozdro
Dorin
Tak, chodzi wlasnie o ten patch usuwajacy flagi narodowe na koszulkach.
Niestety nie wiem skad go sciagnac, ja go sciagnolem chyba z tematu o kitserwerze na tym forum poszukaj a moze znajdziesz smile.gif ( moze jest w downloads, nie wiem nie sprawdzalem ) smile.gif
Sparks
taki tajemniczy ten program moze ktoś powie jak sie nazywa moze waterloo tool ?? hmm mnie tez denerwują te flagi narodowe na koszulkach jak je usunąć ?

w waterlo widziałoch taka opcja ale ten program no nie łapie sie winm a on we mnie no to prosze o pomoc jak usunąc te flagi bo mi orła zasłaniają białego w edit mode sie nie da na 100 % plis help me jak je usunąć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.