Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zagrania Ręką
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
malomowny18
Witam wszystkich.
Mam do was pytanie, czy wam nie przekszadza w PES'ie 6 to, że sędzia nie odgwizduje zagrania ręką?
Ja musze przyznać, że czasami mnie to irytuje, gdy np zawodnik z drużyny przeciwnej przyjmuje piłkę zamiast na klatę, to na rękę tongue.gif
Najgorsze jest to, że w fifie 07 arbiter reagował na to nieprawidłowe zagranie i po prostu była ręka.
Mam nadzieje, że KONAMI uwzględni to w PES 2008.
A jaka jest wasza opinia?

PS. I kiedy to demo wreszcie będzie?tongue.gif

Pozdrawiam
Jacmen
Też mi to przeszkadza nawet bardzo często. Jest taka sytuacja wykonuje rzut wolny piłka leci do bramki i piłka odbija się od ręki obrońcy. I nie tylko w tej sytuacji a co do dema to nie mam pojęcia kiedy wyjdzie.
Hayalet
No prawie zawsze nie gwiżdże.

Prawie, gdyż pod bramką przeciwnika gwiżdże dość często ręki, a nawet 2x zdarzył mi się karny z tegóż powodu, także w silniku gry jest to opisane, tylko wykrywanie nienajlepsze.
batman
Mi tez kilka razy odgwizdał reke - moze z 3x
malomowny18
Aha no to widocznie ja mam takiego pecha, że nigdy się nie spotkałem z czymś takim tongue.gif

Oby w PES 2008 było to dobrze zrobione
MakssPl
Dla mnie najbardziej ręce przeszkadzają przy wślizgach.. często gdy wykonują ten fragment gry to przejmują piłkę ręką!!

A mi jeszcze nigdy tego nie odgwizdal ;(
Andzi
Gram już w pesa 6 prawie rok i nie wiem jakim cudem mieliście rzut karny po zagraniu ręką :/ . Sędzia odgwizduje rękę tylko wtedy gdy mój zawodnik zagra ręką w polu karnym przeciwnika lub komputer zagra reka w moim polu karnym. Pozdro.
Dragon177
A jest jakis patch czy cos zeby dodac odgwizdywanie zagrania ręką ?
Bo mnie to denerwuje, robie wlizg i odbieram piłke ręką... -.-
Prz3m4s
nie ma takich patchów, po prostu jest to momentami bug gry, ale czasami faktycznie odgwizują rękę, ale żeby aż na karnego to nigdy mi sie nie zdarzyło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.