Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dosrodkowania, Gra Glowa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
sorex
Witam :))

Od kilku godzin staram sie ustawic tak taktyke swojej druzyny, aby moc grac jednym napastnikiem, ktory wykancza akcje strzalem glowa. Kombinowalem z ustawieniem 4:5:1 (2 DP, 1 SP, 2 PB oraz 2 DP, 2 PB, OP), ktora nie daje pozadanego efektu. Tak samo staralem sie wykorzystac ustawienie Czeskiej reprezentacji jednak slabe dosrodkowania czechow nie pozwalaja wykorzystac Kollera. W takim ustawieniu najwazniejsi sa PB oraz napastnik. Stworzylem team(edytujac nasza reprezentacje), w ktorym boczni pomocnicy maja dosrodkowania ponad 85(rozgrywanie, strona), a na srodku gra zawodnik z skocznoscia 85, gra glowa 90 i posiada 195 cm (ustawienie, zadaniowiec, strzelanie goli, podania). Jednak nawet taka ingerencja nie pomaga.

Dlatego mam pytanie, w jaki sposob nalezy dosrodkowac ? Na ogol wrzucam pilki ze skrzydla, zawodnikiem na pelnym biegu lekko przed polem karnym lub przy lini koncowej bosika. Korzystalem z podwojnego dosrodkowania(o + o), oraz z wysokiego dosrodkowania(L1 + 0). Jakies pomysly jak stworzyc taktyke, w ktorej gole bedzie strzelac jeden wysoki napastnik, albo przynajmniej zgrywal pilki do partnerow. Poprostu staram sie stworzyc wysoka, skoczna druzyny grajaca dluga pilka. Cos w stylu angielskim,.. chociaz praktycznie zadna angielska druzyna juz tak nie gra ;ppp
KSG1946
spróbój taktyki 4-3-3 tzn. czterech obrońców standardowo, pomocnicy jeden w środku i dwóch szeroko przy samych liniach i napastnicy też szeroko tylko środkowy bardziej wysunięty, ja też gram dużo skrzydłami i taką taktyką najlepiej mi się gra tongue.gif
MakssPl
Didier Drogba ma chyba jakąś niewidzialną umiejętność i bardzo często wygrywa pojedynki w powietrzu w polu karnym...
To on mógłby dobrze wykańczać te Twoje dośrodkowania!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.