Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Torrent
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Komuch(no1-2pass)
Mam taką prośbę, czy może ktoś zapodać mi dokładnego linka do Knockaut KIngs na PSX z torrenta, bo jakoś nie moge znaleźc a bym sobie pograł, może być rownież skąd indziej. Aha jeżeli będzie to niedozwolone na tym forum to oczywiscie nie podawajcie i poinformujcie mnie o tym.
saper
www.osloskop.net tam chyba powtarzam chyba powinno byc ale nie na torrenta albo www.suprnova.org to torrent
ftomekk
Pewnie ze niedozwolone jet podawanie linkow do gier "oryginalnych inaczej"
No chyba ze potrzebujesz link swojego oryginala bo chcesz grac na kopi zapasowej laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
culles
Z Suprnovą są ostatnio jakieś problemy, polecam emule'a i dc++ Z boksu na pleja- Ready to Rumble
wąski
Taaa-"Let's Get Ready 2 Rumbleeeee!" ;D To dopiero wypas giera.Knockout troche bardziej "na poważnie"...
cambel
dajcie nazwe dobrego emulatora na psx
Mefju
apropo suprnova.org to ta stronka juz nie wroci, pracują nad programem Exeem coś jak kazaa, ale nie ma co liczyc ze suprnova wroci do dzialalnosci
Young_KSC
Boski:

Emulator do PSX: http://gry.a-m.pl/emu/ePSXe_1.52.zip
cambel
dzieki a latwo go sie uruchamia jest tam jakis opis
StraY
tu i tu masz wsio co musisz wiedzieć o emulacji PSX'a
co do tematu, z suprnovą nic się nie dzieje, bo jak ktoś już napisał - nie ma jej tongue.gif zamiast tego powstaje fantastyczny p2p exeem, działający bardzo podobnie do klientòw torrent z tą ròznicą, że nie potrzebuje trackeròw i ma wbudowaną wyszukiwarke plikòw( oczywiście kopii zapasowych albo darmowych plikòw biggrin.gif) i link do strony całkowicie pod względem prawnym "czystej" tongue.gif http://www.0system.tk/
Komuch(no1-2pass)
To wkońcu poda mi ktoś ten bezposredni linka bo sam nie moge znaleść, szukam i nie mogę znaleźc mozę źle szukam ale prosiłbym o dokładny link.
saper
jakto to suprnovy juz nibedzie :cry:

to zostaje tylko osloskop.net :x
rpgfun
Jesteście troche niedoinformowani, otòż suprnowa działa pod linkiem
www.vip-torrents.com . Miłego Sciagania!!!
StraY
vip-torrents czy bi-torrents( ta sama stronka ;P ) to nie jest suprnova, mirror zawsze będzie tylko mirrorem wink.gif a Komuch jak szukałeś pod tym linkiem co podałem i nie znalazłeś i nie ma w siecie ed2k ani kazaa t o nie znajdziesz raczej wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.