paveusz
Sep 11 2007, 14:38
raz mi się udało coś takiego zrobić,
dj_adriano
Sep 11 2007, 14:46
Po pierwsze jest temat od tircków a po drugie możesz pokazać filmik z tym
Hojrak Red Devil
Sep 11 2007, 14:47
Daj trochę większego screen'a . To że ten gracz położył sobie piłkę na karku to chyba jakiś przypadek ale wygląda to fajnie
.:KUNA:.
Sep 11 2007, 16:07
To jest glowka;/tylko pilka tak leciala nisko i tak zglowkowal mialem tak setki razy;/i w pesie 5 tez tak bymo;]pozdro
Damian.
Sep 11 2007, 16:21
1. Przypadek
2. Czemu ta pilka jest taka niewyraźna i nie jest okragla? Fotomontaz?
paveusz
Sep 11 2007, 19:45
ona jest zielona i się zlewa z trawą
cos nawet za mala ta pilka
Hayalet
Sep 11 2007, 20:09
Bo jak fotomontował to pewnie ciepnął różdzką i biały kolor z piłki zdzarło razem z tłem ;]
chatek
Sep 11 2007, 20:34
Nawet jeśli screen jest autentyczny to przypadek. Ja miałem tak wiele razy. Gdy piłka leci nisko to czasami zawodnik próbuje ją odbić głową i tak wychodzi.
Bardock
Sep 11 2007, 20:54
Wkręcasz koleś :]
paveusz
Sep 12 2007, 20:36
oj, zgadliscie, piłka jest autentyczna i foto autentyczne, a koleś chciał odbić główką a odbiła się od pleców

mieliscie taki przypadek ze jak leci piłkarzowi na główke piłka to zatrzymuję się piłkarza w tym samym miejscu co piłka spada i on wtedy odbija piłkę główką bezprzerwy, chyba, że się ruszy piłkarza
Cytat
mieliscie taki przypadek ze jak leci piłkarzowi na główke piłka to zatrzymuję się piłkarza w tym samym miejscu co piłka spada i on wtedy odbija piłkę główką bezprzerwy, chyba, że się ruszy piłkarza
miałem tak parę razy. Nawet w jednej mojej kompili jest to pokazane :]
Ale tego nie pobijecie. Jest to autentyczny przypadek. Pes 5. Gram z bratem 1 v 1. Zespołów niestety nie pamiętam. On ma rzyt wolny około 25 metrów. Próbuje uderzyć i zwodnik ledwo w nią trafia (musnął ją tylko). Miałem powtórkę na starszych folderach z piątą częścią gry. To w PES'ie jest najlepsze...
MakssPl
Sep 19 2007, 19:25
To jest przypadek!! często w naszym

Pesie są takie błędy że np. piłka wchodzi w ciało piłkarza.. ach ten PES
Hayalet
Sep 19 2007, 19:54
No ja raz miałem, że tapnąłem

i pierw zawodnik podbił sobie piłe, tapnąłem drugi raz i wrzucił dopiero.
Dragon177
Sep 29 2007, 09:26
Normalny odbicie piłki głowa i tyle, nie wiem czym sie jest tu podniecać...
heh czasmi się tak zdarza:D bug w grze i tyle:D[size="2"][/size]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.