Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dkz - Pliki Z Herbami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
krzychu665
mam problem.. chce dodać do gry herby, tyle że w pes fan editor nie można takiej ilości wprowadzić.. więc pozostaje dkz.. wie ktoś jak to zrobić? to jest w 0_text czy gdzie? i jakie pliki odpowiadają za konkretne herby? umiałby ktoś mi pomóc? z góry dzięki.. pozdrawiam
TOMaSSon 94
Cytat(krzychu665 @ Sep 10 2007, 14:40:04) [snapback]182838[/snapback]
mam problem.. chce dodać do gry herby, tyle że w pes fan editor nie można takiej ilości wprowadzić.. więc pozostaje dkz.. wie ktoś jak to zrobić? to jest w 0_text czy gdzie? i jakie pliki odpowiadają za konkretne herby? umiałby ktoś mi pomóc? z góry dzięki.. pozdrawiam

Jest, chyba unknow_00535 i unknow_00536 w 0_text biggrin.gif
krzychu665
no to są jakieś pliki flg.. ale nie wiem co dalej.. sad.gif
qazwsx
Jak się nie myle to trzeba otworzyć 0_text w programie Game Graphic Studio [ linki w downloadzie ] i tam wybrać unknow_00535 i unknow_00536 [ zależy jaki chcesz ]. Jak już otworzysz to powinno się pojawić kilkanaście plików graficznych a mianowicie herbów.
Jak się mylę to poprawcie mnie i wyrzućcie tego posta ; )
krzychu665
dzięki wielkie.. ;] tylko jak próbuje zamienić herby to w grze ich nie widać albo całe czarne kwadraty są.. wie ktoś może czemu tak sie dzieje?
Orange_91
Cytat(krzychu665 @ Sep 11 2007, 18:35:29) [snapback]183163[/snapback]
dzięki wielkie.. ;] tylko jak próbuje zamienić herby to w grze ich nie widać albo całe czarne kwadraty są.. wie ktoś może czemu tak sie dzieje?

Podmien je WE Picture Decoderem.
krzychu665
ściągnąłem to we picture decoder ale nie może mi otworzyć tych plików FLG :/ pisze "file not supported"
Orange_91
Cytat(krzychu665 @ Sep 11 2007, 19:46:15) [snapback]183195[/snapback]
ściągnąłem to we picture decoder ale nie może mi otworzyć tych plików FLG :/ pisze "file not supported"

Bo musisz najpierw wyciagnac ten plik przez DKZ.
krzychu665
Cytat(Orange_91 @ Sep 11 2007, 19:55:26) [snapback]183197[/snapback]
Bo musisz najpierw wyciagnac ten plik przez DKZ.

tak zrobiłem ale to nie to.. ściągnąłem nowszą wersję i ok.. ale następny problem.. pokazuje mi te herby i jak chce importować PNG (zindeksowane juz) to mi pisze "The dimensions of the image do not match!" :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.