Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z PES4 ONLINE
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
bubu
Jak daje w PES4 ONLINE "host" , jest osoba ktòra chce ze mną grać, wiec wyskakuje mi okienko z przyciskiem "launch game". Potwierdzam to. Włącza mi się gra, dja online , potem host , nastepnie mam ustawienia meczu, oczywiscie daje OK i co? i lipa ! ciągle jest pokazany napis "WAITING" i nic sie nie dzieje ! To samo jest gdy ktos mnie wyzwie na meczyk , daje juz IP jego , potwierdzam enterem i znòw to samo "waiting" bez końca !
JAACA
O w pizde:D Kolejny issomaniak z Opola;D Fajnie wiedziec, ze sa tutaj inni ludzie z tego pieknego miasta. Pozdro siano:P:P:P:P
JTK
Aby pograc srednio sie czeka 2-3 h LOL
norek
mam ten sam problem :x moze ktos zna rozwiazanie problemu?
bubu
Jak widac nie tylko ja mam problem więc czekamy na naszego zbawcę biggrin.gif

JAACA - mi tez jest miło ze moge tu spotkać kogoś z okolic tongue.gif
•volvo
Wypadałoby żebyście napisali coś o waszych łączach, bo tak to ciężko ocenić ... 8)
bubu
Ja mam stałke 1MB na osiedlu tu gdzie mieszkam biggrin.gif
norek
ja mam 400...ale co z tego jak nie moge sie nawet podlaczyc;/
DeL!
Ludzie wylaczcie sobie firewalle, a potem ustawiajcie mecze :roll:
Grom99
A MOZESZ MI NAPISAC JAK SIE TE firewalle WYLACZA????????
ftomekk
Wlaczyles i nie wiesz jak wylaczyc/? :?
norek
poproscie admina sieci zeby zaadresowal wasz komputer bezposrednio :!: pomoze na 100%
snake
Tylko nie każdy admin to zrobi. Niktòrzy olewają useròw na maxa
SiNuS
Jak daje w PES4 ONLINE \"host\" , jest osoba ktòra chce ze mną grać, wiec wyskakuje mi okienko z przyciskiem \"launch game\". Potwierdzam to. Włącza mi się gra, dja online , potem host , nastepnie mam ustawienia meczu, oczywiscie daje OK i co? i lipa ! ciągle jest pokazany napis \"WAITING\" i nic sie nie dzieje ! To samo jest gdy ktos mnie wyzwie na meczyk , daje juz IP jego , potwierdzam enterem i znòw to samo \"waiting\" bez końca !

http://www.piotrfront.pl/pes4.html
m_a_p_e_t
wescie rozwiazcie ten problem bo duzo osòb go ma
PS ja wylaczylem firewalla in ic nie pomaga ciagler mam waiting muj kolega ma to samo , moze trzeba miec jakiegos specjalnego cracka do gry online !!!!!!!!!!!!!!!! i wesolych swiąt ALLLLLLLLLL
snake
dajcie sobie spokòj z grą online w PES4 zjebali ją na maxa, kurwa w ktorej grze potrzeba tak wyjebistych łącz żeby grać online.
SiNuS
wescie rozwiazcie ten problem bo duzo osòb go ma  
PS ja wylaczylem firewalla in ic nie pomaga ciagler mam waiting muj kolega ma to samo , moze trzeba miec jakiegos specjalnego cracka do gry online !!!!!!!!!!!!!!!!  i wesolych swiąt ALLLLLLLLLL

Nic nie trzeba specjalnego. Przeczytaj zdanie po zdaniu ze zrozumieniem:
http://www.piotrfront.pl/pes4.html
Jak masz zewnętrzne IP i wyłączyłeś WSZYSTKIE firewalle (łącznie
z "systemowym" - w przypadku XP z SP2) to problem musi być po
drugiej stronie.
WARIATH1
Mam ten sam problem admin, przekierowal mi jeden port ale nadal mam "waiting" łącze 256 więc powinno być git. Poradzicie?
SiNuS
Mam ten sam problem admin, przekierowal mi jeden port ale nadal mam \"waiting\" łącze 256 więc powinno być git. Poradzicie?

1) grasz jako host? (bo tylko tak możesz w takiej sytuacji)
2) czy przekierował ten sam port co masz ustawiony w grze? 8)
3) osoba, ktòra pròbuje się do Ciebie połączyć grała już w ogòle
czy też dopiero zaczyna tak jak Ty? ;->
Bushmen
podstawa jest zewIP i jakas predkosc biggrin.gif na neo 128 nie da rady pociagnoc hosta
dRe
ja mam neo 640kb/s i tez mam ten problem caly czas waiting????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.