Pomoc - Szukaj - U篡tkownicy - Kalendarz
Pe軟a wersja: Player Creation Centre
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
ciapke
Postanowilem zalozyc taki temat bo na tym forum chyba takiego niebylo a na wszystkich wiekszych fora taki jest i jest bardzo duzo podtematow ktora ciagna sie strona za strona wink.gif

Sam zawsze instalowalme lub wklepywalem mordy przez kitservera a teraz poszedlem w zupelnia druga strone czyl wszytko na czystej grze , mysle ze ktos mi pomorze!

W tym temacie prosze podawac wyglad pilkarzy najlepiej z preset face (ustawiona twraz jakiegos gracza) ewentualnie build face (zmontowana morda przez usera)

Pierwszy Shorey

G這wa
Twarz Ust.gotowe
Kolor sk鏎y 1
Wysoko嗆 g這wy -4
Szeroko嗆 g這wy 0
Rodzaj 231
Kolor 1 1
2 czarny 2
W這sy
Uczesanie Uczesanie specialne
Kszta速 165

Kolor
Rodzaj Wz鏎
Wz鏎 11
R10 REdDEVil
dobry pomys� smile.gif

moze dasz staty smile.gif

LULINHA
FABIO
RAFAEL
Szymanzo
ja bym prosi� o Danny'ego Szetel�
semek84
Ja prosze o pomoc w edycji zminy poruszania sie zawodnika, chodzi mi o to ze po wgraniu nowego OF niektorzy zawodnicy inaczej sie poryszaja:( Jak to sie zmienia?? Ronaldinho , robben i wielu innych bardzo technicznych zawodnikow zaczelo biegac jak klocki, tzn dalej sa zwinni i szybcy ale ich sposob poruszania sie jest karygodny. Jesli ktokolwiek zrozumial moje wypociny i wie jak pomoc to z gory dziekuje:)
To jest wersja lo-fi g堯wnej zawarto軼i. Aby zobaczy� pe軟� wersj� z wi瘯sz� zawarto軼i�, obrazkami i formatowaniem prosz� kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.