Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wiki dla ISS ?
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano
Panowie, powstal kolejny ambitny projekt, ktoory mozecie olac i doprowadzic do upadku, zapraszam wiec do lektury.

Wiekszosc z Was/nas zna cudo, jakim jest wikipedia, wpadlem na nieco szalony projekt stworzenia czegos na jej wzoor, traktujacego o naszej pasji.
Licze tym samym na pomoc doswiadczonych graczy, ktoorzy redagowaliby artykuly (Mayor, el_Pablo wink.gif).

Oow projekt mooglby wielce pomooc poczatkujacym graczom, oraz nam samym, szukajacym informacji w przystepnej, przejrzystej formie.

Apeluje wiec o pomoc i poparcie, ku naszemu spokoju i uciesze nowicjuszy smile.gif
mc
rękawy zakasane panie siano ;D
kemot
odezwal sie mister we2k2 ;D
mc
śmiej się, śmiej.... a pierwsze efekty juz są panie kemot. I nieważne że pierwszym hasłem był komandos, a dopiero pòźniej strona głòwna biggrin.gif .siano taki jest po prostu....
zobaczysz, co będzie, jak wydadzą werjś papierową tej encyklopedii...autografy będziesz zbierał.... biggrin.gif
pzdr kemot
Pik
niezły pomysł, zebrać kilku, kilkunastu kompetetnych osòb i mozna robic. swoja droga kilka artòw juz jest ;]
siano
Cytat
niezły pomysł, zebrać kilku, kilkunastu kompetetnych osòb i mozna robic. swoja droga kilka artòw juz jest ;]

i wlasnie w owym zebraniu gromadki do pomocy jak zawsze jest problem
jak dotad nad projektem pracujemy tylko ja i Mc, co na 808 zarejestrowanych na forum uzytkownikoow daje wspaniala srednia 0.00247524752.
podobna sytuacja miala w przypadku zina ligowego, przy tworzeniu ktoorego nikt nie chcial sie udzielic...
michau000
nikt się nie zaangażuje w ciemno. prosiłbym o szczegòły:)
Regz
Cytat
nikt się nie zaangażuje w ciemno. prosiłbym o szczegòły:)

Właśnie! O co dokładnie chodzi :?:
siano
Projekt polega na stworzeniu encyklopedii o ISS/PES/WE,
wzorowanej na wikipedii.
Pomoc potrzebna jest przy wpisywaniu hasel (pojec).
snake
Jeśli chodzi o takie cośjak np.
podanie co to jest zagranie 1-2, bądź oos. to moge pomòc :twisted:
siano
dokladnie o takie cos chodzi, wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt na gg badz kanale #polevo
korzen
siano ja chciałem a Ty mnie olewasz :x
-----------------------------------------------------------------------------
Soccerboy
Fajnie by było
laugh.gif
Regz
Nigdy czegoś takiego jeszcze nie pisałem, ale.....
jak dla mnie to kandydat na karteczkę dry.gif
baski18
Soccerboy tu chodiz o we2002 a nie o Pes4 jak pewnie pomyslales :]
snake
CYTAT (Regz @ 30.05.2005 - 13:19)
Nigdy czegoś takiego jeszcze nie pisałem, ale.....
jak dla mnie to kandydat na karteczkę  dry.gif

Dokładnie, nawet szanowny user soccerboy pewnie nie wie że wiki już istnieje i ma się dobrze i pisze "fajnie by było" heh
Link:
KOD
http://issonline.pl/wiki/index.php/Strona_głòwna
the_barti
Jak dla mnie to pomysł jest niezły, sam jestem początkującym, i takie coś przydało by mi się. Lecz ile chcecie tych hasel wymyślać? Na Wikipedii jest ogromna ilość haseł z każdej dziedziny, w końcu to encyklopedia, a jak by bylo w poròwnaniu z we2k2? Powstało by ... hm, no, może 50 haseł, i dalej nic ;] teoretycznie ten pomysł jest extra, ale można by też napisać obszerny poradnik (w pare osòb oczywiście i po dokładnym sprawdzeniu tego tekstu) dotyczący gry w we2002, i do tego dodać coś w stylu - jak sobie radzić z lagami ;p Jeżeli takie coś wypali, to rzeczywiście jesteście wielcy wink.gif
kemocik
Ludzieeee tongue.gif
Wiki jest tu
http://issonline.pl/wiki/index.php/Strona_...%C5%82%C3%B3wna
I teraz możecie pracować nad tekstami ;-]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.