Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
jonhio
cześć mam problem z kitseverami (ogólnie ze wszystkimi).mam nowego kompa i chciałem sobie pes 6 zaistalować i tak też zrobiłem. jednak kiedy chciałem już sciągnąć kitsevera nastąpił problem kirdy daje steup i install to pisze mi że ma error (setup failed to install KitServer 6for .....)acha mam Viste. czy może być to problemem i jeżli tak to podajcie rozwiazanie dzia z góry
TOMaSSon 94
Cytat(jonhio @ Aug 28 2007, 13:09:57) [snapback]179007[/snapback]
cześć mam problem z kitseverami (ogólnie ze wszystkimi).mam nowego kompa i chciałem sobie pes 6 zaistalować i tak też zrobiłem. jednak kiedy chciałem już sciągnąć kitsevera nastąpił problem kirdy daje steup i install to pisze mi że ma error (setup failed to install KitServer 6for .....)acha mam Viste. czy może być to problemem i jeżli tak to podajcie rozwiazanie dzia z góry

Masz pirata laugh.gif
Sciągnij PES6.exe z któregoś patcha biggrin.gif
jonhio
a mógłbyś podać link pleaska smile.gif
Ricardo
Albo pes nie chodzi na Viście, albo coś jest nie tak, a jeśli chodzi o linka to łap. http://files.filefront.com//;8360399;;/
Może pójdzie.
andree-e
Dokładnie miałem tak samo i zależy to od pliku PES6.exe-sciągnąłem evolution patcha i podmieniłem exe który był z patchem i śmiga więc w tym tkwi problem.
OskaR
Żeby nie pisac nowego temtu to tutaj napisze o swoim problemie.
Mam problem z lod mixerem. Ustawiam sobie przed meczem ligowym na pogode summer a mam winter mad.gif
Moze wiecie w czym tkwi problem i czy da sie to wyeliminowac ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.