Kriss91
Aug 27 2007, 16:29
..::X-Patch::..
Mam przyjemność zaprezentowania Wam nowego dzieła dwóch osób (na razie

). Jest to
patch uaktualniający nam grę, począwszy od OFa, na butach kończąc. Wspólnie z
rychalem z naszego forum podjęliśmy się wykonania dodatku. A co w nim??
1)
OF Mike'a i Milanisty ze wszystkimi transferami
(tylko z najsilniejszymi ligami: angielską, francuską, włoską, hiszpańską, niemiecką oraz holenderską+najsilniejsze teamy świata)
2)
obszerny folder GDB, w którego skład wchodzą:
a
)najwyższej jakości twarze i włosy w dużej ilości
duża ilość fotorealistycznych butów (wraz z obszernym mapem. Prawie wszyscy gracze występujący w grze będą mieli przypisane odpowiednie obuwie)
stroje dla każdej drużyny (oczywiście na nowy sezon)
3)prawdopodobnie
nowe menuPrace nad patchem są już dosyć zaawansowane (około 60%), więc jeżeli wszystko dobrze pójdzie
patch ujrzy światło dzienne na samym początku września 
PS. Nazwa patcha (z tytułu) jest jeszcze ustalana. Jeśli ktoś ma lepszą propozycję proszę pisać.
Mam nadzieję, że znajdą się chętni do ściągnięcia. Jeśli nie-cóż przynajmniej 2 osoby będą usatysfakcjonowane

PZDR
.:KUNA:.
Aug 27 2007, 16:33
Brzmi bardzo dobrze;]Chyba bedzie to naj. patch w polsce;]
brzmi dosyć obiecująco...

) zobaczymy jak wyjdzie w praniu...: w każdym razie czekam..:
ronaldo_9
Aug 27 2007, 16:42
bardzo dobry pomysl. pes 2008 raczej mi nie pojdzie wiec dalej bede gral w 6. powodzenia w tworzeniu. jak bedzie gotowy to na pewno sciagne.
Zapowiada sie zajebisty Patch . Do boju chłopaki
szołpas
Aug 27 2007, 16:56
no naprawde zajebisty patch sie zapowiada

ale przydałby by sie jakies screeny ;]
Cytat(Cristiano 7 @ Aug 27 2007, 15:55:38) [snapback]178807[/snapback]
Zapowiada sie zajebisty Patch . Do boju chłopaki
Zapowiada sie imponująco ;DD czekamy ;P Powodzenia chłopaki
PS:Dodajcie Wisłe bo to obecnie najlepszy klub w Polsce a jak nie Wisła to jakis Polski klub
1000 POST ;DDDDDDDD
Kriss91
Aug 27 2007, 16:58
Screeny damy kiedy ukończymy większą część patcha
Mooner
Aug 27 2007, 18:49
Ale fajnie, jeszcze nikt nie powiedział, ze nie wolno się pytać o date wydania, więc kiedy wyjdzie patch? ;p
Nie no żartuje, życze powodzenia przy tworzeniu patcha..

A co do nazwy to wykupcie prawa do nazwy POWER PATCH
ciekawie się zapowiada ten patch chłopaki, życze powodzenia i z niecierpliwością czekam na patcha
no wreszcie zapowiada sie jakis sensowny patch. uaktualnijcie tez reprezy
Fajnie Fajnie ale zróbcie też Los Angeles Galaxy pozdro i czekam
rychal(rsix)
Aug 28 2007, 13:18
W chwili obecnej zastanawiamy się jeszcze nad wyborem odpowiedniego of'a, do wyboru:
Milanista's And Mike's PES6 Option File V 4.0 który wychodzi
tuż po 31 sierpnia lub
PES Revolution Option File V 5.0 który wychodzi
2 września.
Wybierzcie który lepszy oczywiście napiszcie również dlaczego sądzicie tak a nie inaczej

..
E 9 - Dobry pomysł z tą
Wisłą Karków, trzeba jeszcze nad tym trochę pomyśleć

..
tiger12 - nad
Los Angeles Galaxy jeszcze się pomyśli

..
PS: Wraz z
Kriss'em dziękujemy za wsparcie

..
szołpas
Aug 28 2007, 13:23
Ja bym proponował użycie Milanista's And Mike's PES6 Option File V 4.0 ponieważ jest on dopracowany w każdym szczegole

... no i nawet zawodnicy sa zajebiscie odwzorowani ;]
qazwsx
Aug 28 2007, 13:35
Ja też proponuje of Milanista's And Mike's PES6 Option File V 4.0.
No to czekamy na pierwsze screeny i na patcha bo zapowiada sie nieźle. Ja chętnie ściągnę i przetestuje
Narazie patch zapowiada się ciekawie, zobaczymy jak będzie dalej, może byście tak zrobili mistrza Polski, czyli Zagłębie Lubin? Przydały by się w tym patchu z dwie, trzy dobre polskie drużyny.
adison88
Aug 28 2007, 14:08
Narescie wyjdzie taki patch

. Nieprzepadam za OE patchem chodz jest pieknie wykonany

. Mam nadzieje ze bedzie bardzo dobry.

A ja jeszcze dodam ze wystarczy jedna druzyne zrobic polską. Ale robcie jak chcecie tego patcha i tak bedzie swietny (chyba).
Proponuje wziąść Milanista And Mike PES6 Option File V 4.0
lub PES Revolution Option File V 5.0 bo to będzie najnowszy Of na rynku (chyba???).
Najbardziej mi sie w tym wszystkim podoba że pytacie się o zdanie forumowiczów co sprawi że patch zrobią wszyscy (prawie???) użytkownicy.
Pozdro I Powodzenia !
batman
Aug 28 2007, 14:18
No zapowiada się ciekawie - czekam na wydanie patcha!!!pozdro
.:KUNA:.
Aug 28 2007, 14:21
Tez wole of'a od milanisty poniewaz tam sa takie pierdolki dla pilkarzy jak opaski, wzrosty, fizycznosc swietnie odwzorowane;]
Jako nazwe proponował bym żeby została taka sama. Ale mam dwie inne propozycje takie jak:
X - PATCH The Best Of The Best
i
X - PATCH The Best Of World Club
Co o tym myślicie? Aha i bardzo chętnie widziałbym w tym patchu któryś z tych klubów polskich: Zagłębie Lubin SSA, PGE GKS Bełchatów,
KKS Lech Poznań, GKS Katowice, WKS Śląsk Wrocław.
POZDRO!
lukaldinho
Aug 28 2007, 15:14
popieram pomysl stworzenia patcha i wolalbym ofa od milanisty
Ja tam bym z polskich klubów widział Zagłębie Lubin i Wisłę Kraków, GKS Katowice i Śląsk nie opłaca się robić, nie są oni jakimiś dobrymi drużynami, też bym chciał żeby w tym patchu był Ruch Chorzów, ale bez przesady, dwie jakieś najlepsze w polskiej lidze drużyny starczą
Raffels
Aug 28 2007, 15:37
Osobiście odradzałbym ofa milanisty, gdyz zawiera on sporo błedów. Zdecydowanie revolution 5.0 bedzie lepszy, tak jak do tej pory miazdzyl konkurencje.
Cytat(Roger @ Aug 28 2007, 16:38:29) [snapback]179114[/snapback]
dwie jakieś najlepsze w polskiej lidze drużyny starczą
Ja bym widział Trzy; Zagłębie, Bełcható i Lech albo Wisła
GKS Katowice jest dobrym klubem
Orange_91
Aug 28 2007, 18:45
Cytat(tiger12 @ Aug 28 2007, 16:50:20) [snapback]179127[/snapback]
GKS Katowice jest dobrym klubem
Jak na 3 lige
Bo na 2 to juz jest sredni. Jesli chodzi o polskie zespoly to ja bym proponowal Wisle i Legie poniewaz teraz przewodza w lidze i pozatym to najbardziej rozpoznawane polskie kluby na swiecie.
ja proponuje żeby nie było wogóle polskich klubów bo to dolna półka wg. mnie i możecie drodzy userzy zjeść mnie żywcem ale przyda się jeden patch gdzie nie będzie polskich zespołów. wole jakieś zagraniczne. z więkrzą liczbą talentów.
Jacmen
Aug 28 2007, 19:44
BoBaN ma racje po co w tym patchu polskie drużyny. Po pierwsze będziemy sie kłócić jakie (chociaż i tak nie mamy tu nic do powiedzenia tylko autorzy patcha) po drugie polskie drużyny są cienkie po trzecie wyjdzie Orange Ekstraklasa patch v.3 więc jak chcecie polskie drużyny po czwarte sam autor patcha napisał ze to mają być najsilniejsze ligi i DRUŻYNY a nie to coś w naszej lidze. Pozdro dla wszystkich myślę że mam racje ale mogę sie mylić
Cytat(jacmen @ Aug 28 2007, 20:48:56) [snapback]179217[/snapback]
BoBaN ma racje po co w tym patchu polskie drużyny.
To ja proponuje najpopularniejszy JEDEN Polski klub: Wisła Kraków, niech chociaż jeden będzie
I może jeszcze kilka klubów (zagranicznych), w których grają Polacy np. Crvena Zvezda Belgrad, Steua, i inne jeszcze z polakami.
POZDRO
Orange_91
Aug 29 2007, 09:45
Cytat(tiger12 @ Aug 29 2007, 10:39:26) [snapback]179312[/snapback]
To ja proponuje najpopularniejszy JEDEN Polski klub: Wisła Kraków, niech chociaż jeden będzie
I może jeszcze kilka klubów (zagranicznych), w których grają Polacy np. Crvena Zvezda Belgrad, Steua, i inne jeszcze z polakami.
POZDRO
Ju lepiej zamiast Crveny Zvezdy Belgrad dac Partizan bo jest bardziej znany. Nie radze robic klubow tylko dlatego ze graja tam polacy. Odradzam tez zdecydowanie zeby nie robic LA Galaxy bo widze ze i takie propozycje padly bo mimo tego ze graja tam gwiadzy ktore lata swietnosci maja za soba Beckham i Donovan to jest to slaby klub grajacy w slabej lidze juz zamiast nich lepiej dodac jakis klub z ameryki ale tej poludniowej.
Orange jest kilkanaście osób które chciało by sobie pograć LA Galaxy (w śród nich jestem ja

)
A ztymi crvenami i polakami za granicą to moze masz racje
POZDRO
PS.
A jak tam patch autorzy? Coś się nie odzywacie
Kriss91
Aug 29 2007, 12:29
Faktycznie raczej nie będziemy robić drużyn typu Crvena Zvezda Belgrad czy nawet LA Galaxy. No chyba, że autor zamieści je w OFie to już siła wyższa. Co do jednego polskiego klubu to moglibyśmy się w sumie zgodzić, jednak niczego nie obiecuję na 100%.
Prosiłbym o pisanie jaki Option File wybrać.
PZDR
Swego czasu sprawdzałem ten OF od Milanisty ale było w nim sporo błędów, więc może Revolution?
a samemu nie laska zrobic of tylko isc na latwizne
rozumiem kupa roboty a wy chcecie szybko no to jak sa jakies bledy w tych of a wy wiecie to poprawcie je
Mooner
Aug 30 2007, 19:19
Cytat(T-Mac @ Aug 30 2007, 20:05:14) [snapback]180021[/snapback]
rozumiem kupa roboty a wy chcecie szybko no to jak sa jakies bledy w tych of a wy wiecie to poprawcie je
Ja tam sie nie czepiam, moga nawet wszystko "podkosic" konkurencji, mnie to tam nie obchodzi, wazne aby patch wyszedl jak najszybciej i abysmy pograli w niego jeszcze dlugo przez pes2008
Kriss91
Aug 30 2007, 19:39
Cytat(T-Mac @ Aug 30 2007, 20:05:14) [snapback]180021[/snapback]
Ten post był kierowany do nas
T-Mac?? Tak poza tym, to wszystko się zaczęło od tego, że chciałem sobie odświeżyć PESa. Ściągnąłem sobie OFa Milanisty, po czym postanowiłem sobie dodać twarze, buty itd. A, że wyszło z tego co wyszło to już nie moja wina

Za dużo czasu zajęłoby robienie nowego OFa. Pomysł zrodził się w okolicach 10 sierpnia, więc raczej nie wyrobilibyśmy się z nowym OFem do jakiejś konkretnej daty przed nowym PESem.
Co do Option File'a od Mike'a i Milanisty to musicie sprawdzić wersję 3.8 i dopiero ocenić czy Wam pasuje. Opinie mogą się zmienić na lepsze/gorsze (niepotrzebne skreślić).
PS. Nic nikomu nie "podpierniczamy". Wszystko jest konsultowane z autorami. W przypadku jeśli wolelibyście OFa od Mike'a&Milanisty, właściwa wersja oznaczona by była nr 4, co znaczy, że naniesiony zostałyby pewne poprawki.
PZDR
I jak tam idzie? Ile jeszcze zostało?
Wyszedł dziś OF od Milanisty i Mike'a v.4.0
Mam nadzieje że ten OF wybierzecie
POZDRO

PS.zapraszam tu Orange91 ma coś do powiedzenia:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry181193
Mooner
Sep 21 2007, 15:36
Robicie go?
Kriss91
Sep 21 2007, 16:26
Prace stanęły w martwym punkcie. Została nam Bundesliga, others i national. Niestety mam na tyle mało wolnego czasu, że mogę co najwyżej pomarzyć o dłuższej wizycie przy kompie, a co dopiero skupienie się na patchu. Z tego co mi wiadomo, to sytuacja rychala niewiele się różni od mojej. W telegraficznym skrócie mówiąc: JEST NIECIEKAWIE.
PZDR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.