Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Probelmik Z Twarzą
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
damiank9
Prosze pomorzcie nieweim jak do pes5 dodac twarz quaresmy (jedna twarz)i nie moge jej dodac prubowalem juz tym sposobem http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...259&kat=art
ale ja mam cos innego.nazwe mam quaresma_face i quaresma_hair,i niewiem jak dodac twarz.prosze

ps.a moze mam powalone map?niewiem
perONE
bo Ty to muszisz przez kitserver dodac a nie przez np. GGS
damiank9
w jakim folderze dokładnie bo ja nie bardzo jestem zorientowany i czy razem to dodac czy osobno
damiank9
no i teraz spobralem paczke twarz i wlosow i co?załadowalem do kitserwera.włanczam pes5 i patrze W barcelonie zamiast twarz deco jest maniche,i co teraz mam zrobic skad wziac nowe map?
Hojrak Red Devil
Cytat(damiank9 @ Aug 24 2007, 11:32:23) [snapback]177422[/snapback]
no i teraz spobralem paczke twarz i wlosow i co?załadowalem do kitserwera.włanczam pes5 i patrze W barcelonie zamiast twarz deco jest maniche,i co teraz mam zrobic skad wziac nowe map?

Dlatego ci te twarze się nie zgadzają bo pewnie ta paczka którą ty ściągnąłeś była robiono na innym of'ie i nie zgadzają się nr. ID , wiec w mapie pozmieniaj numery i będzie dobrze . Numer ID zawodnika jest wyświetlany na górze ekranu w Edit Mode.
pozdro smile.gif
damiank9
a teraz troche czaje ale jak sie nie uda mam nadzieje ze jeszcze pomorzecie mi?
damiank9
dobra dzieki podmienianie dziala ale czy jak mam 2 pliki face i hair a nie mam map to pojdzie?czy trzeba tamto map dopasowac z paczki?
damiank9
no wgralem twarz i wlosy quaresmy twarz idzie dobrze ale jak wesme do tego włosy do wywala do windowsa i bład pes5.exe. co mam plis bo chce grac quaresma??

pomorz ktos blagam
jarek1989
a do jakiego folderu wpakowałeś włosy Q7 ???? smile.gif
damiank9
z quaresma poradzilem sobie sam,ale problem z ronaldo z realu pobrałem z www.pesfaces.co.uk i wziolem face i hair do folderów osobnych i face dziala i hair nie ale gra ni wylacza sie kiedy wchodze do edit w pes5 to twarz jest ok ale jeszcze troche czarnej wystaje z orginalnej twarzy?i co mam teraz zrobic co?mozecie mi pomóc?

PS:Utworzyli ja by: Mystiq & MiguelPES

morzecie mi pomoc czy nie?
znajdzie sie ktos?
jarek1989
to ta twarz :
?????

zrób może screna z Twej gry smile.gif to wtedy Ci pomoge smile.gif

mi ta sama mordka elegancko śmiga w mim PES-ie smile.gif

pozdro biggrin.gif
damiank9
Tak,to ta mordka
Mam problem z tym

http://images28.fotosik.pl/68/22a24f13d982ee99med.jpg

Jak wiesz co moze byc problemem prosze powiedz.
ciapke
cos nie tak z wlosami Ronaldo zobacz w mapie czy dobrze wpisales moze brakuje ic na koncu tego ----> " smile.gif aha i zmien sobie face skin na 2 wink.gif bo ta twarz nie pasuje do reszty ciala na 3 tylko ma miec 2 Pozdro !
damiank9
dobra zaraz sprubuje

ma wklejone ale jak wkleja to winda mnie wywala,a jak nie ma to jest ok
Hojrak Red Devil
Pewnie pomyliłeś numer ID , lub to co napisane wcześniej, bo na tym screenie widać, że on wcale nie ma wklejonych włosów
Pozdro
damiank9
Dobra super udało sie w mapie cos zle wpisane cos było ale juz jest ok!wielkie dzieki za pomoc

a jarek1989-a dobrze twarze chodza gdy grasz master lige nic sie nie wylacza czy cos??
jarek1989
wszystko śmiga smile.gif wszystkie pyski działają ;D wszystkie ;D

P.S. galante noty ma Ronaldo biggrin.gif
damiank9
to super dzieki wam za wszystko!pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.