Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Instalować Stadiony?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
MicroIce86
Jak mam zainstalować stadion jeśli w KitServer nie mam folder stadium.Proszę o wytłumaczenia lub danie filmiku jak to zrobić za cz bym był Bardzo Wdzięczny osobie która by mi to wytłumaczyła laugh.gif

Jeśli to SPAM to ogromnie przepraszam i proszę o usunięcie tematu.
Z góry olbrzymie dzienki, laugh.gif laugh.gif biggrin.gif smile.gif
Jacmen
W kitserver musisz miec folder GDB a w środku stadiums musisz go stworzyc jesli nie ma i tam wklejasz stadiony wink.gif
MicroIce86
Stworzyłem sobie folder stadium ale mam prozbe czy ktoś mógłby mi dać swój map.txt a ja bym sobie wszystko odpowiednio zmienił.
perONE
Cytat(MicroIce86 @ Aug 24 2007, 09:38:12) [snapback]177354[/snapback]
Stworzyłem sobie folder stadium ale mam prozbe czy ktoś mógłby mi dać swój map.txt a ja bym sobie wszystko odpowiednio zmienił.

masz moj plik map
http://www.speedyshare.com/510699412.html
MicroIce86
OK ściągnołem sobie stadion Wisły ale skąd mam wiedzieć jaki dać numerek w map.txt.Bo naprzykład ty jam masz perONE tam stadion Cracovi to jest numerek 6 (piszę tak 6,'' - stadion Cracovi Kraków) a skąd mam wiedzieć jaki dać numerek przy stadionie Wisły?
perONE
a sprobuj go po prostu wkleic tylko i nic nie dopisywac do map chyba powiniem byc bo tak:
1. sciagnalem pake stadionow z plikiem map.
2. jezeli chcialem dodac nowy stadion to go po prostu wklejalem i nic nie dopisywalem i w pesie byl.
MicroIce86
A znasz jakąś paczkę w której są Polskie stadiony (w tym Wisły)i jast tam map txt?Jeśli tak to daj linka

EDIT To dajtą pake PLZ
perONE
Cytat(MicroIce86 @ Aug 24 2007, 11:02:48) [snapback]177406[/snapback]
A znasz jakąś paczkę w której są Polskie stadiony (w tym Wisły)i jast tam map txt?Jeśli tak to daj linka

EDIT To dajtą pake PLZ

wystarczy poszukac w downloadzie na stronie glownej
http://download.issonline.pl/index.php?act...gory&id=202
MicroIce86
no ja se stąd ściągnołem stadion wisły.Wżyciłem go do folderu mam.txt nic nie zmieniałem w map.txt.Nic nie pisałem w map.txt i nic nie mam go.Wchodzę do pes jak mam wybur strojów naciskam d i nic nei mam jest pusto?

EDIT Chodzi ci o tom paczke 35 stadionów zrobionych przez Icemana?
bmwsauber77
Mam taki sam problem jak mój przedmówca:( Mam plik map itd, a stadionów i tak nie ma:(
Ricardo
No to bmwsauber77 musisz se ściągnąć te stadiony.
bmwsauber77
bardocks27 ja juz mam kilka stadionow sciagnietych, a i tak ich nie ma w grze
Danus90
Cytat(perONE @ Aug 24 2007, 10:52:47) [snapback]177400[/snapback]
a sprobuj go po prostu wkleic tylko i nic nie dopisywac do map chyba powiniem byc bo tak:
1. sciagnalem pake stadionow z plikiem map.
2. jezeli chcialem dodac nowy stadion to go po prostu wklejalem i nic nie dopisywalem i w pesie byl.

ja zrobilem tak jak Ty..zrobilem folder stadiums w gdb..w pliku map wkleilem calosc stadionow jaka Ty podales..i dalej w pesie mam tylko 37 stadionow;/ co zrobilem zle?
Ricardo
To pewnie źle wgrałeś prawdopodobnie, albo nie zainstalowałeś kitservera.
Danus90
Cytat(bardocks27 @ Aug 29 2007, 14:00:09) [snapback]179423[/snapback]
To pewnie źle wgrałeś prawdopodobnie, albo nie zainstalowałeś kitservera.

no ale zrobilem wszystko jak nalezy.. no mam zainstalowanego kitservera.. w tym folderze jest gdb wchodze zakladam staiudms i wklejam wszystkie podane stadiony nie zmieniajac niczego.. chyba ze moglbys Ty mi dokladniej wytlumaczyc bo ja juz nic nie wiem.. bylbym bardzo wdzieczny
bmwsauber77
Danus90. jak bedziesz gral jakis mecz to przy wyborze stroi nacisnij klawisz Page Down i poczekaj az bedziesz mial wybor stadionu i potem zmieniaj stadiony klawiszami 0 i 9
Danus90
Cytat(bmwsauber77 @ Aug 29 2007, 18:53:06) [snapback]179542[/snapback]
Danus90. jak bedziesz gral jakis mecz to przy wyborze stroi nacisnij klawisz Page Down i poczekaj az bedziesz mial wybor stadionu i potem zmieniaj stadiony klawiszami 0 i 9

kurde ja mam chyba cos zudpione..daje i nic czkema dosc dlugo i nic? ale raz wcisnac czy trzymac? cos sie pojawi? probowalem juz na rozne sposoby..
bmwsauber77
Cytat(Danus90 @ Sep 4 2007, 22:25:57) [snapback]181604[/snapback]
kurde ja mam chyba cos zudpione..daje i nic czkema dosc dlugo i nic? ale raz wcisnac czy trzymac? cos sie pojawi? probowalem juz na rozne sposoby..

Musisz klikac kilka razy az ci sie pojawi wybor stadionu a jesli ci sie nie pojawi to masz cos zle z kitserverem. A jak sie nazywa twoj folder ze stadionami w GDB ? stadium czy stadiums? bo musisz miec napisane stadiums
Danus90
Cytat(bmwsauber77 @ Sep 8 2007, 14:46:21) [snapback]182431[/snapback]
Musisz klikac kilka razy az ci sie pojawi wybor stadionu a jesli ci sie nie pojawi to masz cos zle z kitserverem. A jak sie nazywa twoj folder ze stadionami w GDB ? stadium czy stadiums? bo musisz miec napisane stadiums

no mam stadiums.. sprobuje jeszcze
asffaf
I problem rozwiązany ? Bo ja też nie miałem folderu stadiums, i nadal nie moge sie uporać z dodatkowymi stadionami :/
asffaf
Cytat(asffaf @ Nov 1 2007, 00:20:22) *
I problem rozwiązany ? Bo ja też nie miałem folderu stadiums, i nadal nie moge sie uporać z dodatkowymi stadionami :/

Męczę się już od 2 miesięcy z tymi stadionami, nie wiem czemu nie działają... ma ktoś może jakiś pomysł ?
perONE
Cytat(asffaf @ Dec 27 2007, 14:57:03) *
Męczę się już od 2 miesięcy z tymi stadionami, nie wiem czemu nie działają... ma ktoś może jakiś pomysł ?

pobierz sobie jaks mini paczuszke z kilkoma stadionami i pozniej kolejne stadiony wklejaj bez wpisywania do map.
np. taka paczke
asffaf
Cytat(perONE @ Dec 27 2007, 17:06:12) *
pobierz sobie jaks mini paczuszke z kilkoma stadionami i pozniej kolejne stadiony wklejaj bez wpisywania do map.
np. taka paczke

Wcześniej pobrałem sobie paczuszkę z wszystkimi stadionami OE. Wklejam je do GDB i nic.

Jak dają sobie w opcjach w PES żeby ogladać stadiony to je widzę, a żeby zagrać to ich już nie ma.
P@vel
Jak wejdziesz do tego menu gdzie wybierasz koszulki nacisnij Page UP lub Page DOWN a potem " 7 ".
asffaf
Cytat(P@vel @ Dec 27 2007, 21:51:08) *
Jak wejdziesz do tego menu gdzie wybierasz koszulki nacisnij Page UP lub Page DOWN a potem " 7 ".

Zrobiłem jak ty mi kazałeś lecz mam do wyboru tylko stadion "domowy" i inne. No i dalej nie może mi znaleśc tych stadionów z OE.
Stadium Server basically has 2 modes of operation, where it will load the stadiums from the GDB: "selected stadium" mode and "home team stadium" mode. Using Previous and Next hot-keys, you can move back and forth among available GDB stadiums, pick a random GDB stadium with Random. Pressing Reset hot-key, you alternate between "game choice" and "home team stadium" mode. If "game choice" is selected - the stadium from the AFS is used.

Aż tak trudno poszukać w manualu dołączonym do KitServera?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.