Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zrobić Stroje?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Levuss
Witam!
Chciałbym zrobić(a najlepiej byłoby jak ktoś by mi zrobił strój mojej miejskiej drużyny).Fotki oczywiście zamieszczam w pliku(są spakowane).Głownie zależy mi na stroju bramkarskim i niebieskich strojach mojej drużyny.Mój team będzie zmieniony z FC Copenhagą i tutaj mam pytanie.Nie chcę używać Kitservera tylko wszystko miało by być robione w taki sposób jak robią to patchmakerzy z optionfile- czyli ściągasz OF i masz wszystkie oryginalne koszulki.Więc jeśli będę miał stroje to jak je wrzucić do gry?

A tutaj zamieszczam link do paczki ze zdjęciami strojów
http://rapidshare.com/files/50552121/Victo...arczew.rar.html
barman_2000
jak stroje zrobisz to ich nie wrzucisz do OFa, możesz je zrobić w edit mode ale tylko dla drużyn bez licencji, a bez kitservera to tylko do o_texta za pomocą DKZ studia ale to nie jest ani proste, ani przyjemne
perONE
Cytat(barman_2000 @ Aug 22 2007, 17:37:24) [snapback]176746[/snapback]
jak stroje zrobisz to ich nie wrzucisz do OFa, możesz je zrobić w edit mode ale tylko dla drużyn bez licencji, a bez kitservera to tylko do o_texta za pomocą DKZ studia ale to nie jest ani proste, ani przyjemne

zgadzam sie z Toba. lepiej znajdz sobie kogos kto by mial i czas i checi aby zrobic ci kitsy twojej druzyny. latwiej jest wrzucic kitsy przez kitserver a nie bawic w sie w edit mode. przy tym jest za duzo zabawy a efekt nie koniecznie jest zamierzony..
POZDRO
Levuss
dziękuję za odpowieź tylko kto mi pomoże? nie wymagam najwyższej jakości zależy mi tylko na tym aby takie stroje były.
barman_2000
jak skończe Gks to może zrobię Ci te stroje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.