Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Kluby
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Arek1974
Proszę o wskazówki, jak zamienić klub w PES6 na inny (jak zamienić zawodników, herb). Np. chciałbym zamienić parę klubów z Other na kluby angielskie (tak, żeby w ML mieć w 1 i 2 dywizji kluby angielskie, bo na tą chwilę mam pełną 1 dywizję, ale pozostaje mi tylko 4 kluby do 2 dywizji i muszę je uzupełniać innymi klubami). Poza tym chciałbym w Serie A i w innych ligach zamienić kluby które spadły, na te które awansowały. Ściągnąłem wprawdzie nowego OF-a, ale do innego patcha niż mam (mam SUPERPATCHA), i boję się, że mi namiesza w PES - ie.
Pewnie zaraz sypnie się grad odpowiedzi, że wystarczy poszukać na forum. Może ja nie umiem szukać, bo nie znalazłem.
Jacmen
A masz kitservera jakiegoś w grze ????
Arek1974
QUOTE(jacmen @ Aug 22 2007, 13:13:58) [snapback]176633[/snapback]
A masz kitservera jakiegoś w grze ????

Tak, mam. Mam też ściągnięte stroje dla nowych klubów.
TOMaSSon 94
ZAL laugh.gif
Użyj PesFan Editor 6 laugh.gif
Arek1974
QUOTE(TOMaSSon 94 @ Aug 22 2007, 13:34:37) [snapback]176643[/snapback]
ZAL laugh.gif
Użyj PesFan Editor 6 laugh.gif

O ile wiem, to PESFanem można przenieśc cale składy, zawodników i formacje, a nie zamienić poszczególne kluby, herby, itp. Mam akurat PESFan Editor 6 w pracy i nie widzę w nim możliwości exportu jednego klubu bądź kilku, tylko całego "zestawu". Gdybym tak chciał zrobić, to po prostu wgrałbym sobie tego OF-a zamiast starego. Więc daruj sobie ten "ZAL".
Levuss
QUOTE(Arek1974 @ Aug 22 2007, 13:38:53) [snapback]176648[/snapback]
O ile wiem, to PESFanem można przenieśc cale składy, zawodników i formacje, a nie zamienić poszczególne kluby, herby, itp. Mam akurat PESFan Editor 6 w pracy i nie widzę w nim możliwości exportu jednego klubu bądź kilku, tylko całego "zestawu". Gdybym tak chciał zrobić, to po prostu wgrałbym sobie tego OF-a zamiast starego. Więc daruj sobie ten "ZAL".

Dokładnie a panowie możecie mi powiedzieć jak stworzyć całkowicie nową drużynę??swoją własną.Wiem, oczywiście jak zmienić nazwy, stworzy zawodników ale nie wiem jak zrobi np. koszulki w defaultowym OF'ie tak jak np sciągasz OD podmieniasz go i masz juz wszystkie stroje oryginalne jak to się robi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.