Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile Czasu Poswięcacie Na Edycję Pesa,poberanie Dodatkow A Ile Na Grę?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
VeNoM
Stworzyłem ten temat po to byśmy sie wszyscy dowiedzieli jak to jest naprawdę laugh.gif
Czy bardziej przyciąga edycja,pobieranie i instalka dodatkow czy gra???

Jak myślicie ze głupi temat to do kosza mad.gif

Na początek ja pierwszy.

Edycja butów-3-4 godziny dziennie.
PES-Ostatni raz grałem gdzie 3tygodnie temu dry.gif

Pobieram rzeczy zwiazane z MUnited smile.gif

EDIT:
Mozemy tez pisać ile czasy zajmuje nam tworzenie dodatków(pliki,stadiony...-"pesomakerzy" laugh.gif),pobieranie ich(normalni userzy) a ile czasu gramy w pesa(wszyscy)
Amarelle
Ostatnio w pesa grałem 15 minut temu.
Piłki: 1h-1.30h
barman_2000
Ja ostatnio zajmuję się tworzeniem stroi, tak ze 3-4 godziny dzienne, od czasu do czasu uaktualniam stroje, buty i piłki w kitserverze, grać jak mi się zachcę to ze 2,3 meczyki na kilka dni lub serie rzutów karnych, wolę edytować tę grę, niż grać
.:KUNA:.
Kitserver - 30 minut dziennie.
PES - 10 minut(gra sie nudzi a teraz jak widzialem filmik z pesa 2008 to hhohoho;]
jarek1989
w sumie codziennie wrzucam jakieś nowe twarze i fryzy do gry biggrin.gif żęby się bardziej komfortowo grało biggrin.gif a gram tak z godzinke może 1,5 h biggrin.gif w kariere biggrin.gif hehe biggrin.gif w suemi w PES-a lepiej się gra w kilku tak jak gram z kumplem i kuzynem biggrin.gif (jest zabawniej ) biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
perONE
ja codziennie dodaje nowe dodatki do pesa zeby sie przyjemniej gralo. czasam sam kombinuje jakis dodatek ale to tylko amatorka czasem wyjdzie czasem nie. ale ogolnie to dodatki pobieram z forum np. buty pilki itp.
a w pesa gram roznie zalezy w duzej mierze od pogody. srednio gram po 5 meczykow na dzien w karierze. lubie takze pobawic sie na wolnym treningu jakies akcje strzaly podania smieszne...
11A
dobry temacik biggrin.gif
1 meczyk na dzien a tak przerbianie butow czasem pilek albo jakis innych bzdetow biggrin.gif

gavi
Pes-a tak ogólnie edytuje rok (ulepszam OE na ps2 stroje śpiewy itp.) Jak sie do tego dorwe i siedze w edytorze to aktualizacja (transfery) zajmują mi (w sumie edytowanie pes-a sprawia mi dużą frajde) że nie mam już czasu na gre ale dziennie z 3-4 meczole Legiunią zagrać musze wink.gif
jonhio
ściąganie z neta około 1,5 h gra 2h
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.