Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy do PES4 i WE8I
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Sin3-16
Na początek zamieszczam bandy Realu Madryt
,
i luźne bandy ktòre można wrzucić gdzieć do 3 slotu :]

W przygotowaniu bandy FC BARCELONY
saper
a mozesz zrobic bandy Manchesteru United please :cry:
Tomak
A ja z niecierpliwością czekam na bandy Barcy ;D
lukasz0
hmm sorki ze zadam tak glupie pytanie: gdzie wsadzic te bandy(jaki plik)?:>
Sin3-16
Cytat
a mozesz zrobic bandy Manchesteru United please  :cry:

Moge tylko podaj mi jakich mają sponsoròw opròcz Nike i Vodafone moge wcisnąć tam jeszcze nike stand up speake up ale przydada się jeszcze z 2 sponsoròw :]

Bandy FC Barcelony :
,

Bandy wrzucamy przez GraphicStudio do pliku st_kb_tc_xxx.bin (xxx język w jakim gramy)
leonarth
a czy da sie zrobic tak aby kazdy stadion mial inne bandy?
saper
Cytat
Cytat
a mozesz zrobic bandy Manchesteru United please  :cry:

Moge tylko podaj mi jakich mają sponsoròw opròcz Nike i Vodafone moge wcisnąć tam jeszcze nike stand up speake up ale przydada się jeszcze z 2 sponsoròw :]

Bandy FC Barcelony :
,

Bandy wrzucamy przez GraphicStudio do pliku st_kb_tc_xxx.bin (xxx język w jakim gramy)

a chodzi co o fotki czy nazwy sponsoròw :?:

jak nazwy to

Mcdonalds czy jakos tak tongue.gif

Balcraycard

Playstation 2

z dołu dziex
Sin3-16
Cytat
a chodzi co o fotki czy nazwy sponsoròw  :?:

Na jutro coś wykombinuje :] .
Sin3-16
Nowe bandy :
Man Utd

Ac Milan

Poprawione bandy FC Barcelony

lukasso
Cytat
hmm sorki ze zadam tak glupie pytanie: gdzie wsadzic te bandy(jaki plik)?:>

no wlasnie jak je wrzucic do pesa
zapewne graphic studio ale jak???
bits
przeczytaj wyżej post smile.gif
Falcon
Dało by się zrobić bandy takie jak na meczach reprezentacji
Hawok
Może zrobił byś dla mnie Bandy Chelsea Londyn smile.gif ?
bits
może ktoś by dał toturiala jak się robi bandy i każdy by sobie robił na własne życzenie
Jocker
No sin 3-16 fajne te bandy :wink: Ale jakies najbardziej mi do oka wpadły te Realu...
kazikcky
[quote]No sin 3-16 fajne te bandy :wink: Ale jakies najbardziej mi do oka wpadły te Realu...[/quote]

Jocker ---> Czemu tak pozno sie z tym obudziles ?? Czyzby nie bylo gdzie nabic posta ?? :wink: :wink:

Ale odswiezyliscie ten temat...
Jocker
Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował tongue.gif A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw :wink:
==>Benek<==
Bandy są spoko tylko proszę powiedzcie jak je władowac do gry
Tomak
Bandy są spoko tylko proszę powiedzcie jak je władowac do gry

będziesz wiedział jak przeczytasz wcześniejsze posty ;D
==>Benek<==
No dobra wrzucic to wiem jak ale te bandy są w głębi 24 bitowej a muszą być w 8 bitowej jak to zmienić???
Tomak
prawy myszy na texture i change color depth czy coś w tym stylu ;D
kazikcky
Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował  :P A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw  :wink:

Kurde blade !! co ty sobie wyobrazasz ??!! ze forum to wyscig na posty !? co mnie obchodzi ze masz troszke wiecej postow :shock: :? jak dla mnie to liczy sie jakosc wypowiedzi a nie NABIJANIE postow.gadke uwazam za zakonczona i nie chce wiecej robic smietnika z tego tematu (z zadnego innego tez)...
Regz
Kazikcky: Coś się tak oburzył ? Przecież wiadomo że dla beki tak napisał ;D
hakan
mam pytanko, czy jak wrzuce jakies bandy (np.realu) w miejsce podanego we wczesniejszych postach linku (st_kb_tc_xxx.bin), to na kazdym stadionie będą te bandy czy tylko tam gdzie gra real???? i od razu się zapytam czy mozna wrzucic kilka ròznych band do odpowiednich stadinòw?????? :? :? :? :? :? :?
Z gòry dzieki za odpowiedź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
==>Benek<==
Dzięki Tomak teraz wszystko wporządku
Jocker
Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował  :P A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw  :wink:

Kurde blade !! co ty sobie wyobrazasz ??!! ze forum to wyscig na posty !? co mnie obchodzi ze masz troszke wiecej postow :shock: :? jak dla mnie to liczy sie jakosc wypowiedzi a nie NABIJANIE postow.gadke uwazam za zakonczona i nie chce wiecej robic smietnika z tego tematu (z zadnego innego tez)...

Kto nabija ten nabija.... :wink: (konczymy tą rozmowe..)
hakan
wczesniej zadalem pytanko. Czy jest ktos kto mògłby mi odpowiedziec? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Tomak
mam pytanko, czy jak wrzuce jakies bandy (np.realu) w miejsce podanego we wczesniejszych postach linku  (st_kb_tc_xxx.bin), to na kazdym stadionie będą te bandy czy tylko tam gdzie gra real???? i od razu się zapytam czy mozna wrzucic kilka ròznych band do odpowiednich stadinòw?????? :?  :?  :?  :?  :?  :?  
Z gòry dzieki za odpowiedź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Pytanie - Tak
2. Pytanie - Nie (chyba , ze o czymś nie wiem laugh.gif )
hakan
dzieki, tomak za odpowiedź !!!!
norek
jest ktos kto by trzasna bandy jagielloni??tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.