Sin3-16
Feb 9 2005, 17:45
Na początek zamieszczam bandy Realu Madryt

,
i luźne bandy ktòre można wrzucić gdzieć do 3 slotu :]
W przygotowaniu bandy FC BARCELONY
a mozesz zrobic bandy Manchesteru United please :cry:
A ja z niecierpliwością czekam na bandy Barcy ;D
lukasz0
Feb 9 2005, 18:33
hmm sorki ze zadam tak glupie pytanie: gdzie wsadzic te bandy(jaki plik)?:>
Sin3-16
Feb 9 2005, 18:40
Cytat
Moge tylko podaj mi jakich mają sponsoròw opròcz Nike i Vodafone moge wcisnąć tam jeszcze nike stand up speake up ale przydada się jeszcze z 2 sponsoròw :]
Bandy FC Barcelony :

,
Bandy wrzucamy przez GraphicStudio do pliku st_kb_tc_xxx.bin (xxx język w jakim gramy)
leonarth
Feb 9 2005, 19:14
a czy da sie zrobic tak aby kazdy stadion mial inne bandy?
Cytat
Cytat
Moge tylko podaj mi jakich mają sponsoròw opròcz Nike i Vodafone moge wcisnąć tam jeszcze nike stand up speake up ale przydada się jeszcze z 2 sponsoròw :]
Bandy FC Barcelony :

,
Bandy wrzucamy przez GraphicStudio do pliku st_kb_tc_xxx.bin (xxx język w jakim gramy)
a chodzi co o fotki czy nazwy sponsoròw :?:
jak nazwy to
Mcdonalds czy jakos tak
Balcraycard
Playstation 2
z dołu dziex
Sin3-16
Feb 9 2005, 19:31
Cytat
a chodzi co o fotki czy nazwy sponsoròw :?:
Na jutro coś wykombinuje :] .
Sin3-16
Feb 10 2005, 16:04
Nowe bandy :
Man Utd
Ac Milan
Poprawione bandy FC Barcelony
lukasso
Feb 18 2005, 20:24
Cytat
hmm sorki ze zadam tak glupie pytanie: gdzie wsadzic te bandy(jaki plik)?:>
no wlasnie jak je wrzucic do pesa
zapewne graphic studio ale jak???
przeczytaj wyżej post
Falcon
Feb 24 2005, 08:21
Dało by się zrobić bandy takie jak na meczach reprezentacji
Może zrobił byś dla mnie Bandy Chelsea Londyn

?
może ktoś by dał toturiala jak się robi bandy i każdy by sobie robił na własne życzenie
Jocker
Mar 16 2005, 16:50
No sin 3-16 fajne te bandy :wink: Ale jakies najbardziej mi do oka wpadły te Realu...
kazikcky
Mar 16 2005, 16:55
[quote]No sin 3-16 fajne te bandy :wink: Ale jakies najbardziej mi do oka wpadły te Realu...[/quote]
Jocker ---> Czemu tak pozno sie z tym obudziles ?? Czyzby nie bylo gdzie nabic posta ?? :wink: :wink:
Ale odswiezyliscie ten temat...
Jocker
Mar 16 2005, 16:59
Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował

A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw :wink:
==>Benek<==
Mar 16 2005, 18:12
Bandy są spoko tylko proszę powiedzcie jak je władowac do gry
| QUOTE |
| Bandy są spoko tylko proszę powiedzcie jak je władowac do gry |
będziesz wiedział jak przeczytasz wcześniejsze posty ;D
==>Benek<==
Mar 16 2005, 18:55
No dobra wrzucic to wiem jak ale te bandy są w głębi 24 bitowej a muszą być w 8 bitowej jak to zmienić???
prawy myszy na texture i change color depth czy coś w tym stylu ;D
kazikcky
Mar 16 2005, 19:24
| QUOTE |
| Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował :P A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw :wink: |
Kurde blade !! co ty sobie wyobrazasz ??!! ze forum to wyscig na posty !? co mnie obchodzi ze masz troszke wiecej postow :shock: :? jak dla mnie to liczy sie jakosc wypowiedzi a nie NABIJANIE postow.gadke uwazam za zakonczona i nie chce wiecej robic smietnika z tego tematu (z zadnego innego tez)...
Kazikcky: Coś się tak oburzył ? Przecież wiadomo że dla beki tak napisał ;D
mam pytanko, czy jak wrzuce jakies bandy (np.realu) w miejsce podanego we wczesniejszych postach linku (st_kb_tc_xxx.bin), to na kazdym stadionie będą te bandy czy tylko tam gdzie gra real???? i od razu się zapytam czy mozna wrzucic kilka ròznych band do odpowiednich stadinòw?????? :? :? :? :? :? :?
Z gòry dzieki za odpowiedź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
==>Benek<==
Mar 16 2005, 22:03
Dzięki Tomak teraz wszystko wporządku
Jocker
Mar 17 2005, 08:24
| QUOTE |
| QUOTE | | Po pierwsze kazikcky to dopiero ten temat mnie zainteresował :P A ty sie nie mozesz sie pogodzic z tym ze mam więcej postòw :wink: |
Kurde blade !! co ty sobie wyobrazasz ??!! ze forum to wyscig na posty !? co mnie obchodzi ze masz troszke wiecej postow :shock: :? jak dla mnie to liczy sie jakosc wypowiedzi a nie NABIJANIE postow.gadke uwazam za zakonczona i nie chce wiecej robic smietnika z tego tematu (z zadnego innego tez)... |
Kto nabija ten nabija.... :wink: (konczymy tą rozmowe..)
| QUOTE |
mam pytanko, czy jak wrzuce jakies bandy (np.realu) w miejsce podanego we wczesniejszych postach linku (st_kb_tc_xxx.bin), to na kazdym stadionie będą te bandy czy tylko tam gdzie gra real???? i od razu się zapytam czy mozna wrzucic kilka ròznych band do odpowiednich stadinòw?????? :? :? :? :? :? :? Z gòry dzieki za odpowiedź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1. Pytanie - Tak
2. Pytanie - Nie (chyba , ze o czymś nie wiem
)
dzieki, tomak za odpowiedź !!!!
jest ktos kto by trzasna bandy jagielloni??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.