Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czysty Template
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
M19
Dalibyście może czysty template bo mam wszystkie inne tylko nie mam czystego..
Flisak
Cytat(M19 @ Aug 19 2007, 10:21:51) [snapback]175532[/snapback]
Dalibyście może czysty template bo mam wszystkie inne tylko nie mam czystego..

GooFy
Masz jeszcze ten:

Ricardo
A macie może tutka jak się robi stroje? Chociaż powiedźcie jak.
M19
dzięki flisak i dzięki GoooooFy a ty bardocks27 to tu masz tutka GoooooFy'iego http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9198
Ricardo
Aha, dzięki.
error
A nie wiecie skąd można wziąść photoshopa pełną albo trial tylko żeby chodziła na Service Pack 1

PROSZĘ PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o link.......
snok3r
Cytat(tiger12 @ Aug 19 2007, 18:25:53) [snapback]175668[/snapback]
A nie wiecie skąd można wziąść photoshopa pełną albo trial tylko żeby chodziła na Service Pack 1

PROSZĘ PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o link.......

ze sklepu
error
A weź spierdalaj snok3r zapytać się o coś a wy se jaja robicie mad.gif
adison88
Cytat(tiger12 @ Aug 19 2007, 19:25:33) [snapback]175692[/snapback]
A weź spierdalaj snok3r zapytać się o coś a wy se jaja robicie mad.gif

On jaj nie robi blink.gif Mozna i ze sklepu chyba laugh.gif .A poza tym istnieje takie cos jak google i tam mozna wyszukac. ph34r.gif
Flisak
Jeżeli ktoś z forum powiedziałby skąd można wziąć Photoshopa(albo co gorsza sam go udostępnić) popełnia przestępstwo, gdyż ten program nie jest darmowy i trzeba zapłacić za niego. Dlatego stwierdzenie, że można dostać ten program w sklepie jest trafne
GooFy
http://www.instalki.pl/programy/download/e...e_Photoshop.php - Wersja Trial Legalna. Nie dajcie mi za to % bo to wersja legalna wygasająca po 30 dniach.
Masz jeszcze takie dwa

perONE
z tematu o czystych template zrobil sie temat skad wziasc wersje pelna/trial photoshopa
zyga
A tobie przypadl zaszczyt to skomentowac.
error
Wróciłem potym jak dostałem bana za to spier..... chciałbym przeprosić za moją agresywność tongue.gif dzięki za triala POZDRO DLA WSZYSTKICH W TYM TEMACIE SZCZEGÓLNIE DLA snok3r'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.