qazwsx
Aug 17 2007, 10:43
Czy jest możliwość exportu drużyny z ofa i wgrania jej do innego ofa ??
Pamietam, że w Pesie 5 była możliwość exportu poprzez pliki bin z 0_texta. Czy jest taka możliwość w "Szóstce" ??
Jeśli tak to jakim programem i jak ??
Jeśli temat sie pojawił to sory. Dzieki z góry za odpowiedź.
Jacmen
Aug 17 2007, 11:28
Jest taka możliwość służy do tego program PES Editor 6. Tam wszystko jest łatwo napisane ładujesz swojego ofa a później drugiego i wybierasz co chcesz podmienić
qazwsx
Aug 17 2007, 20:17
Dzieki ale chodziło mi o export jednej drużyny. Czy jest w tym edytorze taka możliwość bo z tego co widze to da sie tylko importować wszystkie formacje, składy i graczy z jednego do drugiego ofa.
Czyli mam dalej problem nie rozwiązany.
sawyer
Aug 17 2007, 20:23
No nie idzie tak exportowac, ale mozna exportowac pojedynczo pilkarzy, a pozniej wystarczy wpisac nazwe i dac herb i masz druzyne gotowa
qazwsx
Aug 17 2007, 20:29
Wiem, tak też zrobiłem z Juventusem ( Chciałem sobie uwolnić jedno miejsce na other ) ale pamiętam, że jakoś sie w pesie 5 dało exportować drużyny jak sie nie mylę przez DataBase Editor wbudowany w DKZ Studio poprzez biny. Jeśli ktoś tak już exportował teamy to proszę o wpis.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.