Witam. Co znaczą "drużyny klubowe" w karcie zawodnika w okienku transferowym (master league)
batman
Aug 15 2007, 19:25
znaczy że wyszukujesz piłkarzy spośród klubów a nie np reprezentacji LOL-ale w końcu od czego jest forum
nie nie, nie o to chodzi. koło flagi skąd jest zawodnik to jest napisane i obok tych "drużyn klubowch" jest czasem jakaś liczba ;]
batman
Aug 16 2007, 08:21
Nie wiem o co ci chodzi xD

Najlepiej zrób screena
//edytuj posty
batman
Aug 16 2007, 19:30
Chyba chodzi o to w jakim ten piłkarze gra klubie.
;| no dobra, Ty nie wiesz

może kto inny? a pytanie brzmi co oznaczają te liczby koło napisu "drużyny klubowe"
antykujon
Aug 16 2007, 21:09
Cytat(k4mil @ Aug 16 2007, 21:56:20) [snapback]174860[/snapback]
;| no dobra, Ty nie wiesz

może kto inny? a pytanie brzmi co oznaczają te liczby koło napisu "drużyny klubowe"
a to nie jest przypadkiem numer na koszulce, jeśli dobrze pamiętam beckham grał w realu z nr 23
no właśnie nie mam jak sprawdzić bo wykasowałem pesa, ale raczej nie bo niektórzy nie mają wcale. Też tak pomyślałem ;D możliwe w sumie, bo Ci co nie mają nr pewnie są z reprezentacji, sprawdź ktoś ;d
KSG1946
Aug 16 2007, 21:56
tak to są nr z klubów a nr z reprezentacji są obok flagi
barman_2000
Aug 16 2007, 22:14
tak jak napisał kwiatku to są numery z jakim zawodnik występuje w klubie, jeśli tam nie ma żadnego numeru to znaczy że piłkarz nie gra w żadnym klubie
nom, okej to temat do zamknięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.