Witam szukam przyspiewek może który¶ z userów je posiada, bo te ktore ja znalazlem mnie nie satysfakcjonyj±
oto lista klubów do których potrzebuję przy¶piewki: Chelsea Zagłębie Lubin Wisła Kraków WKS ¦l±sk Wrocław Polska Reprezentacja Celtic
pozdrawiam i z góry dziękuję
gavi
Aug 16 2007, 13:12
Cytat(Benassi @ Aug 15 2007, 17:06:32) [snapback]174418[/snapback]
Witam szukam przyspiewek może który¶ z userów je posiada, bo te ktore ja znalazlem mnie nie satysfakcjonyj±
oto lista klubów do których potrzebuję przy¶piewki: Chelsea Zagłębie Lubin Wisła Kraków WKS ¦l±sk Wrocław Polska Reprezentacja Celtic pozdrawiam i z góry dziękuję
ja potrzebuje przyspiewek dla całęj Premiership albo jak największej ilo¶ci drużyn z tej ligi z góry dzięki
VeNoM
Aug 18 2007, 07:56
Tez bym prosil o jakies przyspiewki. Musi byc Premiership i LFP
Benassi
Aug 18 2007, 16:33
wszystko ładnie pięknie mam juz prz¶piewki, w meczach towarzyskich działaj± normalnie dla każdego klubu a jak gram w kariere to mi za zagłebie podkłada podajże hsv :/ gram na całym OEP i nie wiedziałem że takie cos może być. proszę o pomoc
Shared
Aug 18 2007, 16:54
Więc, graj±ć przykładowo ML przy¶piewek danego klubu nie usłyszysz, ponieważ Master Legue ma osobne sloty na przy¶piewki, w które musisz "wcisn±ć" sound'y klubu. Numerów slotów akurat nie mam, ale było o tym na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.