Siema. Moze mi ktos powiedziec, czy da sie zrobic tak, zeby na powtórkach były twarze stroje itd z KitServera?
jarek1989
Aug 15 2007, 09:01
pyski chyba działają tylko te z edit mode
a stroje mi działają
pozdro
k0rdian
Aug 15 2007, 13:36
Ja kiedyś nie wiem jak, ale miałem twarze i wszystko z KitServera na powtórkach, ale teraz nie mam, mam tylko piłki
TOMaSSon 94
Aug 15 2007, 20:09
Cytat(k0rdian @ Aug 15 2007, 14:40:32) [snapback]174361[/snapback]
Ja kiedyś nie wiem jak, ale miałem twarze i wszystko z KitServera na powtórkach, ale teraz nie mam, mam tylko piłki
Ja zawsze wszystko z KitServera mam na powtórkach
Hojrak Red Devil
Aug 15 2007, 20:18
A może to zależy od wersji Kitservera jaką posiadasz, bo ja tez tak miałem że raz mi wyświetlało wszystko na powtórkach ale jak potem zainstalowałem kitserwera to już nie. Może też zmieniłeś wersje albo jakiegoś nowego patcha wgrałeś
Jacmen
Aug 15 2007, 20:19
Wyślij może zdjęcie ze swoimi ustawieniami z kitservera zobaczę czy masz wszystko ustawione tak jak ja .U mnie wszystko widać na powtórkach
k0rdian
Aug 16 2007, 00:13
Tylko zebyscie nie zrozumieli mnie zle; mam na powtorkach wszystko z KS podczas meczu ale kiedy zapisze powtorke i chce odtworzyć ją później to juz nie ma. Nieprzejmowałbym się tym, ale chce nagrać filmik i chciałbym zeby to ladnie wygladało
Screen z KS
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.