Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Problem Z Paczem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Karmazyn
witam , mam pytanie bo jestem kompletnym ..e...noobem jesli chodzi o pro evo na pc , wiec tak mam pro evo 6 pl i chcialbym zrzucic pacza do gry , ale nie wiem gdzie sie wkleja ten plik z paczem " i czy w pl wersji pacz bedzie chodzil , to jest ten najlepszy pacz do pro evo 6 ?? prosze o pomoc .. z gory dzieki
jarek1989
OE "pacza" sobie zainstaluj biggrin.gif
zyga
W ogole to nie wiadomo o ktorego patcha ci chodzi wink.gif.
Karmazyn
Cytat(zyga @ Aug 14 2007, 21:41:02) [snapback]174159[/snapback]
W ogole to nie wiadomo o ktorego patcha ci chodzi wink.gif.

moglbym prosic o link do pacza EO
jarek1989
poszukaj na forum biggrin.gif gdzieś to powinło leżeć biggrin.gif tylko nie wiem zcy linki jeszcze działają ?? biggrin.gif a po 2 nie "EO" tylko OE biggrin.gif

pozdro ;D
Karmazyn
Cytat(jarek1989 @ Aug 15 2007, 00:25:39) [snapback]174221[/snapback]
poszukaj na forum biggrin.gif gdzieś to powinło leżeć biggrin.gif tylko nie wiem zcy linki jeszcze działają ?? biggrin.gif a po 2 nie "EO" tylko OE biggrin.gif

pozdro ;D

sciagnelem pacza wypakowalem i jest obraz gry ..i gdzie go teraz wklejic ?? prosze o konkretna lokalizacje ;];]
jarek1989
tam przeciez o ile pamiętam jest instrukcja biggrin.gif
Karmazyn
Cytat(jarek1989 @ Aug 15 2007, 12:07:09) [snapback]174292[/snapback]
tam przeciez o ile pamiętam jest instrukcja biggrin.gif

wlasnie nie mam ;/
batman
instrukcja powinna gdzieś znajdować się na forum , a jak nie poszukaj w serwisach o PESie
Kosciool
czy ten pacz dziala jedynie na kompa czy na konsole tez ?
batman
Chyba tylko na kompa ale głowy nie dam biggrin.gif
maciejbdg
witam!a ja ściągnąłem sobie patch OE by polevo izrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją czyli w dkz studio zrobiłem każdy katalog dkz (od 1 do 8)potem skopiowałem 1 kitserver ( bo są 3 katalogi z kitserverami) i pes exe. oraz pieniądze,potem następny i trzeci.Każdy instalowałem iproblem w tym że niby wszystko jest ok ale gdy sprawdzam w deycji czy są stroje to wcale nie są zmienione i polska liga ma holenderskie.Twarze działają i reszta...proszę o pomoc!
Jacmen
Stroje w edit nie będą działać tylko w czasie meczu pozdro wink.gif
maciejbdg
no faktycznie xd dzięki ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.