Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Naliczaniem Punktów Na Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
wodzuwch
Mam pytanko a mianowicie grałem z kolegą (online)pare meczy.3 z nich przegrałem a jeden wygrałem.Problem tkwi w tym,że mi dodawano jakieś tam małe punkty a jemu odejmowano.Dodatkowo te 3 wygrane mecze komputer uwzglednił mu jako remisy:)Niewiecie jak wygląda naliczanie pkt-ów na onlinie.Z góry dziękuje za pomoc
snok3r
Cytat(wodzuwch @ Aug 14 2007, 03:41:20) [snapback]173910[/snapback]
Mam pytanko a mianowicie grałem z kolegą (online)pare meczy.3 z nich przegrałem a jeden wygrałem.Problem tkwi w tym,że mi dodawano jakieś tam małe punkty a jemu odejmowano.Dodatkowo te 3 wygrane mecze komputer uwzglednił mu jako remisy:)Niewiecie jak wygląda naliczanie pkt-ów na onlinie.Z góry dziękuje za pomoc

a wiesz ze masz cos takiego jak "szukaj" w prawym ornym rogu. temat punktow online byl walkowany juz 34234 i konkluzja jest jedna: naliczenie dziala zle wiec rankingiem trzeba sie po prostu nie przejmowac...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.