Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką Piłkę Kupić?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
tomekn91
Cześć. Chcę sobie kupić nową piłkę, no i może polecicie mi jakąś, ważne, aby była wytrzymała, dosyć ciężka (żeby dobrze się strzelało z dystansu) i cena do 100 zł. Piszcie propozycje, ale tylko piłki które sami sprawdziliście i jesteście zadowoleni. Z góry dzięki tongue.gif
barman_2000
ja byłem bardzo zadowolony z piłek adidas roteiro i adidas fevernova, polecam je, zawiodłem się natomiast trochę na piłkach nike
Damian.
Polecam to gałę co masz w avku. Jest bardzo dobra. Ciężka , i co najważniejsze gram nia od 2 lat na betonie(czesto wynosze gale jak cos:D) i trzyma sie nieźle. Nawet łata się niezaerwała:D
Pozdr

Ta gała to Nike Total 90 jak bys niewiedzial
szołpas
Cytat(Damianinho @ Aug 12 2007, 20:05:51) [snapback]173376[/snapback]
Polecam to gałę co masz w avku. Jest bardzo dobra. Ciężka , i co najważniejsze gram nia od 2 lat na betonie(czesto wynosze gale jak cos:D) i trzyma sie nieźle. Nawet łata się niezaerwała:D
Pozdr

To masz chyba jakąś tytanową tongue.gif Ja nią mam i teraz wygląda jak "szmata" laugh.gif ... polecam Adidas Teamgeist jest cięzka i naprawde długo trzyma wink.gif .. natomiast piłakami serii Nike gra sie o wiele szybciej (jest szybka) ;]
Tomak
Adidas Fevernova, Nike Geo Merlin. Dwie najlepsze piłki jakimi miałem okazję grać. No i może jeszcze Teamgeist. Ogólnie piłki Nike'a ostatnio zawodziły...
Damian.
Cytat(sZ0lpAs @ Aug 12 2007, 20:13:12) [snapback]173381[/snapback]
To masz chyba jakąś tytanową tongue.gif Ja nią mam i teraz wygląda jak "szmata" laugh.gif ... polecam Adidas Teamgeist jest cięzka i naprawde długo trzyma wink.gif .. natomiast piłakami serii Nike gra sie o wiele szybciej (jest szybka) ;]

Rzeczywiście. To pewnie przez ten koks:D
Zapomniałbym. Miałem kiedyś galę Umbro i odrazu sie rozwaliła. NIE POLECAM
artysta germanista
mam gałe pumy 2 lata sie trzyma 89zl dalem
Flisak
Ja polecam piłkę, którą sam mam, a mianowicie Adidas Pelias Olympique Replique. To ta:

Jest najcięższa ze wszystkich peliasów jakie wypróbowałem(czyli ze 4), fajny wygląd, ogólnie jestem zadowolony. Po czterech latach gry tylko w jednym miejscu mi szew poszedł i do tego się nie rozrasta
Kjs
Cytat(Damianinho @ Aug 12 2007, 20:05:51) [snapback]173376[/snapback]
Pozdr

No to jestem pod wrazeniem i czytalem to z lekkim niedowierzaniem. Mozliwe ze nie grales czesto pilka [ czesto = 2 lub 3 x week ], albo miales jakis unikat smile.gif

My tez gramy na nawierzchni asfaltowej i total 90 wytrzymuje nie dluzej niz pol roku grania smile.gif Mowicie ze pilki adika sa calkiem wytrzymale i najlepsze? Hmm trzeba bedzie sprobowac smile.gif

Pozdrawiam
Patrol91
POlecam piłki adidasa takie jak Roteiro
pozdro
adison88
Ja polecam kule Pumy trzyma mu sie 3,5 roku i gra na asfalcie,na piachu,na trawie itd. Prawie codziennie i ma z 5 rys.

Ma taką tylko srebrną .
Bardock
Ja mam kilka oryginałów i najdłużej trzyma Roteiro bo aż od 2004 roku i jest w stanie dobrym , żadna łata nie poszła tylko napis się lekko zamazał.Sporo też trzyma żółta Totalka.
norek
Adidas fevernova.
Mortin
Cytat(norek @ Aug 13 2007, 08:19:35) [snapback]173502[/snapback]
Adidas fevernova.

dokladnie, mam ta pile od 2002 roku i jeszcze sie nie zniszczyla, tylko mi wentyl sie gdzies przesunal i nie moge sobie jej napompowac, ale tak czy siak, wcale nie zniszczona..
pozdro
Vadiim
Cytat(Mortin @ Aug 13 2007, 10:41:25) [snapback]173539[/snapback]
dokladnie, mam ta pile od 2002 roku i jeszcze sie nie zniszczyla, tylko mi wentyl sie gdzies przesunal i nie moge sobie jej napompowac, ale tak czy siak, wcale nie zniszczona..
pozdro

Taki problem zawsze miałem z Nike Aerow I, kiedy to kupiłem dwa razy tę samą piłkę.. I właśnie tylko i wyłącznie przy tych gałach przesuwał mi się wentyl w nie wiadomą stronę i niestety nie mialem możliwosci napompowania piłki :/
Dlatego zraziłem się piłkami Nike Aerow i za żadne skarby bym jej nie kupował..

Dobra piłka, którą naprawde mi się dobrze grało to wspomniana Pelias (boli jedynie łeb od główkowania ;D - ciężka gała..)
Tak to jedynie gram halowymi piłkami .. W sumie nie pamiętam kiedy ostatnio ciupałem piłką wymiarową..

Najlepiej kupic Adidas +10 Teamgeist z panelami (meczowa ;D ) cos ok 250 zł ; D

tomekn91
Cytat(Vadiim @ Aug 13 2007, 10:52:46) [snapback]173548[/snapback]
Najlepiej kupic Adidas +10 Teamgeist z panelami (meczowa ;D ) cos ok 250 zł ; D

Nie, tyle to ja nie dam, żeby tylko ze 2 razy w tygodniu z kumplami pokopać.
KKSFan
1. polecam tą gałe... mamy 3 takie w klubie i maja ponad 3 lata i nawet zdarć niema
2. tak jak wspominał Norek Adidas fevernova- miałem ją od 2002 roku i wszysko było pięknie, tylko rok temu pies mi ją przegryzł sad.gif
dupinho
Nike Veloci tą co graja w PUCHARZE UEFA,Ja sam na treningach gram taka z reprezentacja U-19 super lata biggrin.gif
swietna do strzalow z dystansu cena repliki 79 zł
Kempu
Adidas fevernova.- Miałem i po niecalym roku intensywnego grania zrobił się balon. Grało się nią jak balonem.
Ja natomiast polecam piłkę firmy PUMA. (Ja mam inny wariant kolorystyczny) Są takie jak chcesz. Cieższe, ale dobrze się kręci. Głowa boli jak ktoś mocniej wrzuci. O wiele bardziej niż przy piłkarz lekkich Nike.
mats19
Ja bym zdecydowani skupul sie na marce nike!!!
Grzybu88
ja bym polecił nike aerow II. sam mam i przyznam ze zadna piłka tak nie lata jak ta.
czubinho
ja juz gralem kilkoma pilkami z serii nike, fakt szybko sie szmaca. teraz smigam pilka mitre, gram na asfalcie i kosztowala 35 zlotych

oto ona:
potter
http://www.allegro.pl/item419197843_nike_p...st_fifa_20.html

Ja mam ta pilke
Zajebioscie sie nie gra, a razej gralo bo gdzies mi sie zgubila :/
barman_2000
masz taka czy replike bo to jest roznica?
ShockER
A ja polecam serię Nike Mercurial Vapor II. Mam piłeczkę i butki z tej serji.

PIŁKA [img]

Buty (To akurat chyba są Veloci,ale kiedys miałem Vaporki i świetne były.

Może to trochę dziwne, ale tak sie do tej piły przyzwyczaiłem, że żadną inna mi nie lezy. wink.gif Piłka jest strasznie szybka i mocno się kręci, pewnie to dlatego
perONE
ja aktualnie używam 2 piłek, powyższej ale w innych barwach, srebrno-niebieska oraz tej wink.gif

bardzo fajne piłki, szczególnie ta druga.
manio3
Ja mam oryginał WORLD CUP 2006 i trzyma się już 2 lata dobrze
2 piłkę jaką polecam to ta:

erni13
Jaką piłeczkę na asfalt polecacie??
perONE
CYTAT(erni13 @ Oct 31 2008, 18:48) *
Jaką piłeczkę na asfalt polecacie??

kumpel kupił taka click

oraz podobno piłki firmy Kipsta są dobre wink.gif
Flisak
Hej. Szukam nowej piłki dla siebie (a właściwie podpowiedzi dla Mikołaja tongue.gif ). Ostatnia moja piłka służyła mi ponad 6 lat (z resztą nadal służy) - adidas pelias replique. Tym razem również chciałbym kupić piłkę, która wytrzyma mi taki długi okres czasu. Zaznaczam, że tą piłką grałem na piasku, trawie, betonie, hali i gdzie się w ogóle dało tongue.gif Proszę o sensowne podpowiedzi wypróbowanych piłek. Cena do 100zł.
Fuji
Te 90 z zeszłego sezonu chyba są niezłe. pod tym shitem na wierzchu jest gąbka, a piłki z gąbką się sprawdzają u mnie, chociaż tej nie miałem. Była w Decathlonie za 60 zł chyba (:
Flisak
CYTAT(Fuji @ Dec 1 2009, 19:05) *
Te 90 z zeszłego sezonu chyba są niezłe. pod tym shitem na wierzchu jest gąbka, a piłki z gąbką się sprawdzają u mnie, chociaż tej nie miałem. Była w Decathlonie za 60 zł chyba (:

Jeśli chodzi ci o tą \/ , to kolega ma taką, lecz nie wiem czy jest wytrzymała na wszystkich nawierzchniach. Poza tym chodzi mi o opinie sprawdzone
lukasz44
A ja polecam Ci tą gałę :
Nike Total Aerow 90

Świetnie trzyma się przy nodze, ładnie idzie w powietrzu, cena też przystępna. Szczerze ją polecam, gdyż jest nie do zdarcia i naprawdę dobra . pozdro
wanted92
Jeżeli zależy ci na piłkach wytrzymałych to polecam jak koledzy wyżej , szczególnie total 90. Kolejnymi piłkami (nie wiem czy to szczęście , przypadek) które nadłużej się trzymały były samby.

Jednak sądzę ,że te z nike będą lepszym wyborem w twoim przypadku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.