Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Świeże Linki
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Fuji
Ma ktoś może świeże linki do tego patcha ? unsure.gif
sofix
Tez bym prosil jesli mozna! Z gory dzieki!
damiank9
przyłaczam sie do prosby!pliskaa wystawcie gdzies jak macie
jarek1989
mam to na dysku smile.gif nawet że tak powiem orginalnie spakowane prze POL Evo ale to zajmuje około 300mega więc bardzo długo by się to wrzucało :/ jak znajde jakieś wolne kilka godzin z 5/6 hehe to może wrzuce smile.gif i dlatego nikt tego nie zarzuci bo tyle to waży :///

pozdro biggrin.gif
Kamiloxx
wrzuc pliss najlepiej na plikus.pl
Fuji
Kurcze, ponawiam
Fuji
Ponawiam, Jarek, bądź człowiekiem ;P
IronTiga
Również dołączam sie do prosby Fuji'ego. Plisss zarzuć ktoś tym unsure.gif
No własnie Jarek, badz człowiekiem rolleyes.gif

Pozdro wink.gif
IronTiga
Sorki ze post pod postem, ale bardzo mi zależy na tym patchu, a wcześniejszy mój post był napisany w takich godzinach gdy prawie nikogo nie było na forum i nikt mojej prośby pewnie nawet nie zauważył. Tak więc ponawiam prośbę.

Pozdro wink.gif
Kamiloxx
Ja i tak teraz gram w PES 6 i 2008 więc możesz nie wrzucać ;]
perONE
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 18 2008, 15:43) *
Ja i tak teraz gram w PES 6 i 2008 więc możesz nie wrzucać ;]

blink.gif
po 1. po co odswiezasz temat?
po 2. to ze Ty juz nie potrzebujesz tego patcha to nie znaczy, ze innym by sie nie przydał.
Kamiloxx
no w sumie raczej już nie upnie ;] Ale inne PESy lepsze nie ? ;p
Sorka za odkopanie tematu ;]
darostek
Siemano zwracam sie z ogromna prosba, czy ma ktos moze jeszcze tego orange ekstraklasa patcha?? Bardzo mi na nim zalezy, z gory dzieki. Pozdro 4all
Jamnik
Niedługo ma wyjść EP 5.0

Poczekaj troche wink.gif
ślimak
Jak ktoś ma jakies linki do tego patcha to poratujcie bo jest mi on bardzo potrzebny z gory thx
milanista
Też bym tym patchem nie pogardził wink.gif Miałbym jakąś bazę do aktualizacji PES5 na obecny sezon ^^
Tomaszzz
Ja mogę wrzucić, ale na Rapida. tongue.gif
Kamilbialego
Ok Tomaszzz. Dla mnie PES 5 jest lepszy od 6, więc z chęcią bym na tym patchu popykał... A zresztą miło by było pograć także w patche do starszych Pesów. Ja gram od 6, więc z tamtymi nie miałem do czynienia. A więc każdego kto ma patche do pierwszych 3 części na PC prosiłbym o reupload. Oczywiście w miarę możliwości, nie chcę zmuszać takiego Tomaszzza aby wstawiał wszystko co ma. Ale jak ma patcha do 5 i chcę wstawiać, to bardzo miło... Może być Rapid nie będę marudzić, wcześniej czy później ściągnę...
Tomaszzz
ŚŚŚwież linki znajdziecie tutaj:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=15319
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.