misiek@
Aug 11 2007, 10:51
Mam problem z Pes 6 ... a mianowicie po wyswietleniu intra po "Konami wychodzi mi z gry i wyswietla sie raport o bledach. a przed tem juz mialem zaistalowana dana gre i chodzila mi bez problemu ;/ . Mam nadzieje ze mi ktos

pomoze z gory dzieki
artysta germanista
Aug 11 2007, 11:04
hmmm

zależy jak masz jakies pathe to moze jeden jakis wadliwy czy cos...orginal masz/pirat?? cracka wgrywales??
misiek@
Aug 11 2007, 13:34
Zadnych patchy nie wgrywalem/mam pirata/wklepywalem pare crackow aby byc pewny ze to nie jest przez to
batman
Aug 11 2007, 13:56
Ciężka sprawa może spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować pesa albo wykasować intro czyli plik opmov(chyba) albo wszystkie powtórki może coś ci to da !!! Albo po prostu masz wirusa-przeskanuj pesa!
barman_2000
Aug 11 2007, 14:41
Najlepiej kup oryginał to nie będzie problemów

a tak na serio może masz zasyfiony windows, mój kolega tak miał i pomógł dopiero format
misiek@
Aug 11 2007, 15:15
No wlasnie kilka razy juz instalowalem jak rowniez kasowalem wszystkie powtorki oraz opmov.Najbardziej prawdopodobne jest to ze mam virusa i tak jak mowisz pomoze tylko Format.
misiek@
Sep 16 2007, 15:23
No wlasnie zrobilem format a i tak znowu nic nie pomoglo .................... ;/ Wiec licze na to ze ktos kto wie jaki to jest problem moglby mi pomoc ..

z gory dzieki
MakssPl
Sep 19 2007, 19:22
Masz może xFire?? ja mam i muszę mieć wyłączoną funkcje in game...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.