Postanowiłem jednak zrobić ofa na własną rękę i od wczoraj zrobiłem Lokomotiv Moskwa i Mistrza polski Zagłębie Lubin. W Others C znajdą się drużyny pucharu Uefa i Copa Libertadores takie jak np, Boavista Porto, Sao Paolo, Vasco Da Gama, La Galaxy, PGE Bełchatów i kilka innych. Oprócz tego zaktualizowałem większość tych ważniejszych transferów. Download niedługo. A póki co to screeny lecą twarze narazie w Edit Mode ale przypuszczam że zarzuci się jakiś faceserver...
Aaa... I licze na wasze propozycje, jakie teamy dodać do others C bo znajdą się tam także na 100% Motor Lublin i Kszo Ostrowiec
se3a
Aug 11 2007, 10:41
Cytat(GoooooFy @ Aug 10 2007, 14:57:21) [snapback]172641[/snapback]
Postanowiłem jednak zrobić ofa na własną rękę i od wczoraj zrobiłem Lokomotiv Moskwa i Mistrza polski Zagłębie Lubin. W Others C znajdą się drużyny pucharu Uefa i Copa Libertadores takie jak np, Boavista Porto, Sao Paolo, Vasco Da Gama, La Galaxy, PGE Bełchatów i kilka innych. Oprócz tego zaktualizowałem większość tych ważniejszych transferów. Download niedługo. A póki co to screeny lecą twarze narazie w Edit Mode ale przypuszczam że zarzuci się jakiś faceserver...
Aaa... I licze na wasze propozycje, jakie teamy dodać do others C bo znajdą się tam także na 100% Motor Lublin i Kszo Ostrowiec
Jak narazie OF mi się podoba, a do Others C móglbys dodać Internaconal albo Boce Juniors I mam pytanko będą ?LOGA HD?
artysta germanista
Aug 11 2007, 10:58
aj Gooofy wkorzyleś mnie jak robiles z nami of to mowiles ze ci sie nie chce wogle robic a teraz robisz swoj wlasny no coz
sawyer
Aug 11 2007, 11:55
No mi tez jest szkoda, a co do ofa to mi takze sie nie podoba, wole tego co robie
GooFy
Aug 11 2007, 16:11
Nie robię z wami bo te teamy co checie zrobić mi nie pasują a Ofa robie poto żeby ktoś mógł sobie pograć w uefa cup... Bo wg mnie bezsensu jest ciągle grać realem czy barcą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.