Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eduardo Da Silva
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
mack
Skad sprowadzic ten nowy nabytek Arsenalu Londyn? W grze go raczej nie ma...Jest jakis OF z nim wlacznie i nowymi transferami czy musze go 'robic' sam ? dry.gif
szołpas
Cytat(mack @ Aug 10 2007, 11:38:35) [snapback]172596[/snapback]
Skad sprowadzic ten nowy nabytek Arsenalu Londyn? W grze go raczej nie ma...Jest jakis OF z nim wlacznie i nowymi transferami czy musze go 'robic' sam ? dry.gif

No żal ;DDDDDDDDDDD
Od czego jest opcja 'szukaj' ?!
Masz tu link do tematu z OF'em w ktorym znajduje sie Eduardo Da Silva ;P
KLIK
mack
Dzieki, pytalem tylko czy jest on w grze no i ewentualnie w ktorym OF...

PS. Macie moze lepsza twarz Eduardo niz ta : http://img408.imageshack.us/img408/9727/dasilvags8fd2.jpg
PS.2 Aha i poszukuje OF z aktualnymi transferami, ale druzynami starymi , bez nowych beniaminkow. Pozdro.
jonhio
mack mógłbyś wrzucić mi jego parametry tutaj albo [email protected] please nie będę siągał OF dla jednego piłkarza bo wszystkie transfery reguluje sam
mack
Cytat(jonhio @ Aug 10 2007, 14:54:30) [snapback]172639[/snapback]
mack mógłbyś wrzucić mi jego parametry tutaj albo [email protected] please nie będę siągał OF dla jednego piłkarza bo wszystkie transfery reguluje sam

Eduardo da Silva (Dudu) : ur. 1983 r.
Pozycja:Napastnik (noga prawa)
Wzrost:177 cm
Waga:72 kg
Skille daj wg wlasnego uznania biggrin.gif Prosze. wink.gif
jonhio
kurcze weź wyślij bo to bezsensu żebym sobie sam robił jeszcze za dobrego zrobie
jarek1989
masz tu mojego staty biggrin.gif sam kiedyś sobie go zrobiłem biggrin.gif możę Ci będą odpowiadały biggrin.gif pozdro biggrin.gif

STATY :
chatek
Ja go miałem w reprezentacji Chorwacji i of'ie OE.
mack
Cytat(jarek1989 @ Aug 10 2007, 17:32:00) [snapback]172699[/snapback]
masz tu mojego staty biggrin.gif sam kiedyś sobie go zrobiłem biggrin.gif możę Ci będą odpowiadały biggrin.gif pozdro biggrin.gif

STATY :

Mam niemal , ze identyczne skille biggrin.gif . Takze jonhio mozesz spokojnie zrobic wg tych co Ci podal jarek . Pozdro smile.gif
jonhio
dzia
jonhio
jeszcze jedna prośba dajcie link do pes fan editora
chatek
Cytat(jonhio @ Aug 10 2007, 19:38:09) [snapback]172754[/snapback]
jeszcze jedna prośba dajcie link do pes fan editora

Wiesz co szybciej by ci zajeło znaleźć link w google niż pisząc tego posta i tak wogóle to co 3 minuty tu się postów nie pisze jak już to edytuj posty.

http://www.issonline.pl/?cmd=komentator&id=1162116959
jonhio
właśnie wpadłem na to po napisaniu tego posta sorki juz mam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.