Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6 Utrudnienie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szrama23
hey! Wiecie czy może jest jakiś patch albo coś co utrudni troche grę w pesa 6? Żeby przeciwnicy byli lepsi? Bo gram Atletico Madryt na najwyzyszm poziomie trudnosci i juz tak długo gram w pesa (zakochany jestem) że bez przerwy wygrywam...wiecie co można zrobić żeby było troche trudniej?
jarek1989
graja kariere poziom champion i poziom trudnosci bardzo trudny czy jakos tak biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
szrama23
gram właśnie tak...i jest łatwo... kiedyś było trudno... ;p
zyga
graj bez sprinta
szrama23
to nic nie daje... ;p nie macie jakiegos innego sposoba... ;/
Killer
Najlepszym Patchem jest wydanie 100zł i zakupienie oryginała , gwarantuje , że nie wygrasz wszystkich meczy ... i poziom będzie wyższy !
szrama23
a co to ma niby zmienic trudność gry? ;/ Miałem oryginała raz pozyczonego i grało sie tak samo...
Derinho
po prostu jesteś za dobry tongue.gif

Albo zacznij grac dla zabawy na ladne bramki i dryblingi ja juz tak gram od 4 miesiecy bo mi sie nudzilo grac normalnie z kompem
szolik
Ale jak bedziesz miał oryginał to bedziesz mógl grac przez neta, a tam napewno nie wgrasz wszystkiego.
szrama23
ten oryginał to nie glupi pomysł... przez Neta może być trudno smile.gif ale poczekam na PES'a 2008 z zakupem bo teraz juz chyba nie warto... dzięki wink.gif
frikas
Mozna utrudnic sobie gre poprzez zmniejszenie umjejetnosci swoich piłkarzy albo zwiększenie umiejetnosci przeciwnika ale z tym jest troche roboty tongue.gif
zyga
formy dac na minimum i tyle
Tolek
Zrób dream team w trybie kariery. Pele, Maradona, itp w jednej drużynie smile.gif. Potem weź mecz towarzyski na 30 minut. Sobie ustaw Arabię Saudyjską (bardzo słaba drużyna) z formą najgorszą jaką się da (pionowa strzalka w dół). Przeciwnikowi daj drużynę marzeń i ustaw mu formę na maximum. Jak się zaczniesz przyzwyczajać to zmień skład sobie (ale żeby i tak był do kitu) oraz przeciwnikowi pozmieniaj formację. Nieźle się tak gra smile.gif.

Jeśli nie możesz grać przez sieć, to zacznij grać z kimś, kto jest od ciebie lepszy albo ma ten sam poziom, na jednym kompie (ja tak robie).
Ramzik
Cytat(Tolek @ Aug 12 2007, 19:46:51) [snapback]173371[/snapback]
Zrób dream team w trybie kariery. Pele, Maradona, itp w jednej drużynie smile.gif. Potem weź mecz towarzyski na 30 minut. Sobie ustaw Arabię Saudyjską (bardzo słaba drużyna) z formą najgorszą jaką się da (pionowa strzalka w dół). Przeciwnikowi daj drużynę marzeń i ustaw mu formę na maximum. Jak się zaczniesz przyzwyczajać to zmień skład sobie (ale żeby i tak był do kitu) oraz przeciwnikowi pozmieniaj formację. Nieźle się tak gra smile.gif.

Jeśli nie możesz grać przez sieć, to zacznij grać z kimś, kto jest od ciebie lepszy albo ma ten sam poziom, na jednym kompie (ja tak robie).

Też gram z przeciwnikiem, który gra na moim poziomie i polecam to jak najbardziej, gdy brakuje wrażeń w grze z komputerem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.