Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Dodać Loga Hd?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Badyl13
Otóż nie mam pojęcia jak wgrać loga HD z tego linku http://www.wevolution.org/index.php?page=spark_emblems
Jest to pełna paczuszka (link u góry)... proszę o dokładne instrukcje, jakiego progsa użyć, jak itp.

Z góry dzięki wink.gif
jarek1989
część przez Pes Fan Editora a reszte chyba przez GGS-a i DZK-a biggrin.gif
Badyl13
Prosiłem o dokładne instrukcje, i sprawdzenie wcześniej tych logosów, bo to nie zwykłe png...
Jeszcze raz proszę o dokładne porady tongue.gif
Ricardo
Przyłączam się do prośby. Chyba je trzeba zrobić w dkz studio, bo inaczej raczej się nie da wszystkich. Ja nie jestem pewny, ale to trzeba chyba zaimportować te pliki jakie są do Pes 6.
Badyl13
W DKZ studio wgrywa się raczej menusy, socreboardy i inne tym podobne :S A to akurat umiem...
Ricardo
Loga też się da wgrać tyle, że trzeba umieć.
KSG1946
otwierasz swój 0_text w dkz, zaznaczasz plik 00535.flg i import file i znajdujesz ten plik który ściągnełeś i tak samo z 00536 i zamykasz dkz i już laugh.gif
VeNoM
bardock zwlekałem z tym komentem...ale trudno ...
1Ktokolwiek by nie miał jakiegoś problemu, to i ty oczywiście tez sie do niego przyłączasz...Juz mnie to denerwuje...

2Tworzysz tematy i wypytujesz o tutoriale pomagające w tworzeniu dodatków do pesa6,każdy ci pomaga a jak narazie nie obejrzeliśmy żadnej twojej pracy...NIC KOMPLETNIE NIC!!!!

3.Dopytujesz sie bezsensownie o pewne rzeczy...spójrzcie na przykład w ten temat...TEMAT

Stworzyłeś już z kilka(dziesiąt) tematów które zapewne do niczego nei doprowadziły

Albo jesteś az taki głupi ze nic nie wiesz albo jesteś zwykłym prostym nabijaczem
Zobaczcie sobie posty bardocksa i jego utworzone tematy...to normalnie "rzal"

P.S Jak będziesz miał 200 postów to w sigu napis daj 2 razy większą czcionką
tyle...
Sory za OTa
Ricardo
A jaka wersja dkz studio jest potrzebna?
Badyl13
Jeśli korzystam z OF'a Bobana and reszty (sorka, zapomniałem nicków : P ), to jeśli wgram przez DKZ, to nic się nie skaszani? Bo jeśli coś się kaszani, będze trza przydzielać loga do klubów/reprezentacji w jakimś innym programie, oddzielnie dla każdego teamu
Ricardo
Victim, patrz na siebie i nie oceniaj mnie. Nie jesteś tutaj moderatorem, że mówisz jaki jestem. I dbaj lepiej o swoją pracę, ja robię swoje, a ty swoje.

Sorki za Oftopa.
VeNoM
Forum jest po to by wyrrazac swoje zdanie co w tym przypadku ja zrobilem.
Cytat
ja robię swoje, a ty swoje.

Jak narazie to nic nie zrobiles <lol>
Nie odpisuj
KONIEC OT
KSG1946
Cytat(Badyl13 @ Aug 9 2007, 16:29:50) [snapback]172295[/snapback]
Jeśli korzystam z OF'a Bobana and reszty (sorka, zapomniałem nicków : P ), to jeśli wgram przez DKZ, to nic się nie skaszani? Bo jeśli coś się kaszani, będze trza przydzielać loga do klubów/reprezentacji w jakimś innym programie, oddzielnie dla każdego teamu

jak śię jakięś pomieszają to wgrywasz je przez dkz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.