Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Team
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
bart6665
witam, jaki wedlug was zrobic najlepszy team chodzi mi glownie o zawodnikow i ich pozycje- do gry z kumplem
pozdrawiam
jarek1989
pobierz sobie najlepszych graczy i tyle hehe biggrin.gif Ronaldinho , Buffona Ferdinanada biggrin.gif aż takie trudne ?? a z 2 strony co to za frajda grać wszystkimi najlepszymi ?? :/
Tolek
Jemu chodzi o drużyny istniejące chyba...

Brazylia:
Dida - świetny bramkarz, jeden znajlepszych
Lucio - Uniwersalny id obry obrońca
Juan - Kiepski, ja zamiast niego wrzuciłem Crisa
Ze roberto - Niezły technicznie, nieźle podaje...
Roberto Carlos - Mocny strzał, dobry do dośrodkowań i dalekich strzałów
Cafu - Świetna kondycja
Emerson - wysoki, uniwersalny pomocnik
Kaka - Dobry skrzydłowy/ofensywny pomocnik
Ronaldinho - Świetny technik i drybler, dobre podania, dobre wolne
Juninho - Świetny do wolnych, uniwersalny
Ronaldo - Stary snajper
Adriano - Szybki, wysoki, wspaniale gra ciałem, niezwykle mocny strzał, jeden z najlepszych w grze

Ogólnie: Dobra pomoc i atak, niezła obrona, dobra bramka

Włochy:
Buffon - Najlepszy zwykły bramkarz w grze
Nesta - Świetny obrońca
F. Canavarro - Świetny obrońca, lepszy od Nesty ale nisk
Materazzi - Wysoki, dobry obrońca
Zambrotta - Wytrzymały
Camorannesi - Dobry, uniwersalny zawodnik
Pirlo - Świetne podania i wolne, wspaniały technik
Totti - Świetne podania i technika, dobry drybling i strzał, niezła główka i szybkość, jeden z najlepszych
Del Piero - dobre podania, strzał i technika, ogólnie dobry i całkiem uniwersalny zawodnik
Gilardinho - wysoki, celny napastnik, bardzo dobry
Inzaghi - dobry napastnik

Świetna obrona, dobry atak i pomoc, najlepsza bramka

Więcej napisze później smile.gif,
Tomak
Bazyle, Inter, Francja, Barca. Każda z nich nacyborgowana aż (nie)miło.
Levuss
Man Utd, Chelsea, Arsenal, Inter, Milan, Juventus, Barca, Real, Valencia, Holandia, Brazylia, Włochy, Hiszpania, Anglia, Francja, Argentynaitp. te druzyny są odzwierciedleniem swiatowych potęg w piłkę nożna
bart6665
chodzi mi o zawodnikow z ktorych zlozyc druzyne
Andzi
Jeśli chodzi o atak to polecam Adriano - "BUG"
Ramzik
Według mnie najbardziej dopakowanym klubem po minionym okienku transferowym jest FC Barcelona (Visca el Barca tongue.gif), a następnie Manchester United (Glory, glory ManUtd biggrin.gif). Ogólnie w grze najlepszymi reprezentacjami są: Brazylia, Argentyna, Anglia tongue.gif Mnie najlepiej gra się jednak Kamerunem, ponieważ jest to zespół szybki i efektywny wink.gif Pozdro!
TOMaSSon 94
Cytat(Ramzik @ Aug 12 2007, 19:47:17) [snapback]173372[/snapback]
Według mnie najbardziej dopakowanym klubem po minionym okienku transferowym jest FC Barcelona (Visca el Barca tongue.gif), a następnie Manchester United (Glory, glory ManUtd biggrin.gif). Ogólnie w grze najlepszymi reprezentacjami są: Brazylia, Argentyna, Anglia tongue.gif Mnie najlepiej gra się jednak Kamerunem, ponieważ jest to zespół szybki i efektywny wink.gif Pozdro!

Cytat(bart6665 @ Aug 10 2007, 01:59:40) [snapback]172518[/snapback]
chodzi mi o zawodnikow z ktorych zlozyc druzyne

Wy najwyraźniej nie rozumiecie co napisał bart6665 dry.gif
BTW. Jacy mają być ci piłkarze? Talenty czy rutyniarze?
Jacmen
Według mnie Inter Mediolan-ich zawodników i kilku z realu
bart6665
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 12 2007, 19:39:24) [snapback]173393[/snapback]
Wy najwyraźniej nie rozumiecie co napisał bart6665 dry.gif
BTW. Jacy mają być ci piłkarze? Talenty czy rutyniarze?

tak zeby najlepiej sie gralo, wychodzily ciekawe akcje itp wiec chyba raczej talenty wink.gif
pzdr
batman
Na bramkę polecałbym Cecha , w obronie Terry ,Kolo Toure, Maldini , Rio Ferdinand, Nesta , Ashley Cole , Zambrotta w pomocy: Gerrard , Kaka , Ronaldinho , Lampard , Pirlo , Totti , Deco , C.Ronaldo , Xabi Alonso , Essien , Gattuso , Juninho , Nedved , zdecydowanie do ataku nadaje sie Adriano (gol z prawie każdej pozycji) , pozatym Drogba , Henry , Villa, Kuyt , Rooney , Ronaldo , Gilardino , Smith , Owen , Makaay , Raul , F.Torres , Eto'o , Tevez , Ruud van Nistelrooy , Podolski jest jeszcze wielu,wielu innych . Jesto to tylko mała garstka grajków!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.