Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kadra Na Mecz Z Rosj±
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Auriko

Kadra na mecz z Rosj±

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United).

Obrońcy: Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Jacek B±k (Austria Wiedeń), Mariusz Jop (FK Moskwa), Seweryn Gancarczyk (Metalist Charków).

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Lech Poznań), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków).

Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Radosław Matusiak (US Palermo), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin).

Lista rezerwowa: Mariusz Pawełek (Wisła Kraków), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Maciej Iwański (Zagłębie Lubin), Przemysław KaĽmierczak (FC Porto), Marek Saganowski (Southampton FC).

I co sadzicie ?? Kogo brakuje waszym zdaniem lub kto jest nie potrzebny ??
Hal
Wywalić Matusiaka, i Sagana do pierwszego składu dać. Za Matusiaka wsadzić Chałbińskiego, lub Iwanskiego.
adison88
Zgadzam się z Kamilinho! smile.gif
sawyer
Cytat(Kamilinho @ Aug 8 2007, 16:39:40) [snapback]171928[/snapback]
Wywalić Matusiaka, i Sagana do pierwszego składu dać. Za Matusiaka wsadzić Chałbińskiego, lub Iwanskiego.

Iwanski juz jest tongue.gif, a jesli chodzi o Matusiaka, to ja jestem tego samego zdania, a reszta pilkarzy moze byc biggrin.gif
Ricardo
Mi nie pasuje Matusiak, ponieważ on przecież aż tak dobrej piłki on nie grał. Po nie udanym sezonie w Palermo nic nie zrobił, więc dlatego Benhakker popełnił bardzo duży bł±d. Już najlepiej trzeba było wzi±¶ć Tomasza Frankowskiego lub Chałbińskiego. To jest moje całe zdanie.
KSG1946
za żurawskiego powinien być jeleń albo nawet chałbiński bo żuraw ostatnio nic nie gra
Raffels
Frankowskiego?! Ty chyba zartujesz. :DDDDD
Matusiak nie wiem co robi w skladzie. Skoro Jelen nie imponuje Beenhakkerowi to czym zaimponowal mu Matusiak? Siedzeniem na lawce?
ARASS
taa powołać frankowskiego ktory bodajze ma kontuzje a od 2 miesiecy nawet nie zagral w rezerwach swojego zespolu blink.gif Matusiak powinien zostac gdyz bodajze 2 mecze sam wygral dla Polski. Dalbym takze Jelenia za Jopa a Dudke przesunal do obrony . Chalbinski nie zasluzyl sobie na kadre , jest bez formy co bylo widac w meczach ze Steau± czy Wisł± w OE .

T-Mac
Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow)
Tomasz Kuszczak (Manchester United)

tu wszystko oki numerem 1 powinien byc Kuszczak

Obrońcy: Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Jacek B±k (Austria Wiedeń), Mariusz Jop (FK Moskwa), Seweryn Gancarczyk (Metalist Charków).

Jestem ciekaw jak zagraja (jezeli zagraja wogole) Jop i Gancarczyk reszta oki choc szukal bym juz kogos na miejsce B±ka smile.gif

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Lech Poznań), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków).

szkoda ze Gargula jeszcze nie wyleczony bo brakuje kogos do rozgrywania, w takiej sytuacji powinien dac Iwanskiego za Murawskiego ktory jakos jest bez formy

Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Radosław Matusiak (US Palermo), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin).

tu chyba najwieksze zamotanie zrobil Leo smile.gif
Zurawski - forma zerowa ale moze potrzebuje jakiegos impulsu by ja zlapac
Matusiak - kto to jest ???? on gra jeszcze w pilke
Piszczek - cos slabo go widze w 7 meczach sparingowych strzelil 1 bramke

zrobil bym takie zmiany
Iwanski --- Murawski
Saganowski --- Piszczek

11 wedlug mnie

Kuszczak
Golanski(Wasyl)-Jop-Bak-Zewlakow(Gancarczyk)
Kuba-Lewandowski-Iwanski-Krzynowek
Smolarek-Zurawski(Sagan)

Tomak
W miejsce Żurawskiego powinien być powołany Jeleń moim zdaniem, a na miejsce w kadrze zasługuje też Saganowski... Mam nadzieję, że Beniek Haker wie co robi.
Auriko
Wszyscy Jelen , Jelen a on ostatnio tak chujowo gra ze sie patrzeć na niego nie da smile.gif
KSG1946
może i tak ale jak gra żurawski...
jarek1989
Grzesia dawać a nie biggrin.gif (poprostu wstyd nmie powołać kapitana kadry i tyle hehehe ) o tak zawsze miał biggrin.gif w wi¶le miał po 10 sytacji i 2 3 trafiał i był exstra że hej biggrin.gif a tu ma 2 3 sytacje i musi trafić hehe biggrin.gif A Chałbiński to teraz ostatnie dno :/ Janczyka jużby lepiej powołał smile.gif (daleko by nie miał biggrin.gif )

pozdro biggrin.gif
olo
Dziwie sie ze niektorzy pisza ze brakuje im Chalbinskiego... Ludzie.. nie opierajcie sie na popzednim sezonie tylko na obecnym.. Widzicie w jakiej on jest teraz formie? Mial powazna kontuuzje i jeszcze nie doszedl po niej do siebie... Ja jestem za sprawdzeniem Wichniarka, Sagana Iwanskiego, ale dac im zagrac dwa mecze od poczatku a nie wpuscic na ostatnie 10 min... no i moze Janczyka jak zacznie grac u siebie...
Pozdrawiam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.