Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie Strojów W Edit Mode
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
dawdi17
Temat chyba jasny. Tylko niech ktoś nie pisze, że się nie da. Da się, a dowodem są choćby option file od Milanisty. Dla niedowiarków link do jego dzieła -> http://www.freewebs.com/milanistamikeof/ . W dziale "Screenshots" można zobaczyć choćby Henry'ego i Emersona w zaaktualizowanych strojach swoich klubów. Uprzedzam, że to nie jest combo PES6 + kitserver a zwykły Edit Mode. Nie wiem w jakis sposób uzyskali taką możliwość dlatego założyłem ten temat by się dowiedzieć. Proszę o informacje jeśli ktoś takowe posiada wink.gif
GooFy
Zapewne w dkz studio... Coś słyszałem że właśnie tam można drużyny edytować.
szołpas
hmmm.. i co wie ktoś biggrin.gif bo ja tez bym z checią sprawdził jak to działa ;]
Orange_91
Druzynom licencjonowanym w edicie stroji zmienic sie nie da w zaden sposob. Mozna je zmienic tylko poprzez KS albo przez 0_text. Tym nielicencjonowanym druzynom mozna powklejac loga herby itp w edicie przez pes fane editor.
dawdi17
Gdybym nie był pewien, że da się tak zrobić to bym chyba nie zakładał tego tematu co nie? Sprawdź option file z pierwszego posta to sam sie przekonasz, np. teraz sam moe zmienić koszulki w edit mode Realu Madryt.
barman_2000
tylko po co to robić skoro jest kitserver
dawdi17
Stary tym odkrywczym zdaniem chciałeś mi pomóc czy nabić sobie posta? Strasznie mi pomogłeś. Widzisz jaki jest temat? Wieć na niego odpowiedz jesli umiesz, a nie wpierda**j się z takimi tekstami.
KSG1946
Cytat(Orange_91 @ Aug 9 2007, 11:58:43) [snapback]172147[/snapback]
Druzynom licencjonowanym w edicie stroji zmienic sie nie da w zaden sposob. Mozna je zmienic tylko poprzez KS albo przez 0_text. Tym nielicencjonowanym druzynom mozna powklejac loga herby itp w edicie przez pes fane editor.

mylisz się: w pes fan editor otwierasz of2 i zamieniasz licencjonowaną drużynę za jakąś bez licencji i zmieniasz tylko nazwę a w edit mode masz strój drużyny bez licencji i możesz go edytować rolleyes.gif
Flisak
Cytat(kwiatku @ Aug 14 2007, 21:31:02) [snapback]174157[/snapback]
mylisz się: w pes fan editor otwierasz of2 i zamieniasz licencjonowaną drużynę za jakąś bez licencji i zmieniasz tylko nazwę a w edit mode masz strój drużyny bez licencji i możesz go edytować rolleyes.gif

Masz całkowitą rację, miałem z resztą kiedyś takiego ofa, a potem sam spróbowałem tak zrobić i wyszło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.