Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Herb
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
reyty
Zrobiłem swoja własne drużynę do pesa i chciałbym wstawić jej herb do gry. Sam go z początku narysowałem, ale niezbyt bardzo sie prezentuje. Czyt ktoś mógłby Mi pomóc i wytłumaczyć jak wstawić herb do gry. Byłbym bardzo wdzięczny.
adison88
Powiedz jaka to druzyna a poza tym herb do gry mozesz wstawic za pomoca Pes Fan Editor .
Ładujesz w progrmaie OF'A i chyba przełacz na emblem/add emblem.(chyba) juz niepamietam jak to bylo ale chyba tak.
reyty
MKS Tur Turek
adison88
Spytaj sie moze Flisak czy Gooooofy Ci zrobia ten herb a poza tmy to jak mowilem to za pomoca PESFAN Editora.

PesFan Editor 6.0 download
reyty
To podaj mi leila albo cos do goooofego bo cos nie odpisuje na wiaddomosci. Dzieki z gory
jarek1989
masz tu herb tura by oes biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif

pozdro biggrin.gif
reyty
Dzieki wielkie star. A te smiechy to co to ma byc?;>
jarek1989
tak sobie biggrin.gif w sobote może pojade tam na mecz biggrin.gif czy w nastepną już nie pamiętam biggrin.gif hehe biggrin.gif pozdro biggrin.gif
reyty
11 Sierpnia bedzie u nas mecz z Podbeskidzie bielsko biała to mozesz wpasc biggrin.gif Pozdro wink.gif
jarek1989
dzięki za pozwolenie buhehehe ;D pozdro biggrin.gif
Ricardo
Przez PesFan Editor, to jest prawie najlepszy program do edycji.
jarek1989
ta b...27 blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

a wyżęj przecież napisali ??!!???!!

Żal z deka :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.