Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edycja! Pomocy!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
adamgala
Chciałem wgrać sobie jakieś patche ale niestety jestem zielony w tych sprawach . Od czego zacząć jaki program najpierw śćiągnąć co potem . nigdy się w to nie bawiłem a chciałbym. szukałem na forum ale nie znalazłem opisu krok po kroku . a początkujący skąd mają wiedzieć jak to się robi . proszę o pomoc.....!!!!
andree-e
Ja mam wgranego EVOLUTION PATCHA więc opisze na nim.Wystarczy pobrać go z jakiejś stronki i w folderze z grą mamy folder ''dat''-zamieniamy pliki stamtąd na te pobrane (ale w razie czego najlepiej skopiować te pliki z folderu dat do jakiegoś innego folderu).Następnie podmieniasz pobrany plik exe bo w innym wypadku gdy tego nie zrobisz gra nie będzie działać normalnie.Następnie pobierasz option file(of) i zamieniasz ze swoim.Następnie pobierasz KITSERVER i wkleiasz go do folderu z grą i instalujesz(mi zainstalował sie automatycznie po przeniesieniu do folderu z grą).Potem pobierasz STROJE(KITS) do tego PATCHA dla każdej drużyny(wszystkie stroje będa w paczce) i wklejasz ten folder do KITSERVERA do folderu GDB-potem możesz pobrac sobie stadiony jakie chcesz,piłki itd..
MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM-JA TAK ROBIŁEM I SMIGA WSZYSTKO ELEGANCKO..patch sam w sobie zawiera 2,5 GB bodajże i jest jednym z lepszych patchy.MASZ TU LINK DO NIEGO KLIK .masz tu wszystkie potrzebne i opisane przezemnie rzeczy .POZDRO
adison88
TUTAJ sa tez turki z issonline moze sie przydadza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.