Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
zaza
Witam
Jestem tu nowy ale mam do was bardzo wielka prosbe:
Od 4 lat nieustannie gram w PES bo to najlepszy pilkarski symulator, wszystko piekne: akcje, gole itp....ale niedawno wymienilem krate graficzna na GeForce 7600 i nagle pro przestalo chodzic jak nalezy...tzn. kiedy wlączam gre podczas pojawiania sie reklamy KONAMI logo tejze firmy rozmywa sie, ale to nic, jednak kiedy wlanczam mecz to zamias normalnego boiska pojawiaj sie na boisku paski jakby karta graficzna byla za slaba, twarze sie psuja, sobia sie jakies w ksztalcie gwiazdy, a czasami nawet gra nie chce chodzic....nie wiem co robic bo dzien bez Pro jest dniem straconym....sad.gif. Znajomy ktory jest informatykiem mowi ze potrzebny jest jakis Patch, inny znowu ze DirectX jest za stary na ta karte.... nie wiem co robic:(....Jesli jest jakis patch, albo temat zwiazany z moim problemem to prosze o odpowiedz :9. Bardzo bardzo bardzo bardzo Was prosze....POMÓZCIE huh.gif

Z gory dziekuje....
PES fan zaza
Blackdevil
No to podaj jakiego masz directx ?? Jakie sterowniki zainslowales czy zostaly od starej karty ?? aha i czy jakies patche instalowales do pes czy grasz na czystym??
Foley
Ja mam taką samą karte ale wszystko mi dobrze chodzi. Czy tak jest ze wszystkimi grami?
zaza
Mam DirectX 9.0c, sterowniki zainstalowane nowe, a zadnych patchy nie instalowalem sad.gif. Niewiem czemu nie chce chodzic sad.gif sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.