Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypowiedz J. Lato Po Meczu Groclinu - Mtk
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Karol Johnn
"Dopiero pod koniec spotkania Groclin rozstrzygnął na swoją korzyść pojedynek z azerskim klubem MKT Araz Imszli. Bramkę na wagę awansu zdobył Amadeusz Kłodawski, który w drugiej połowie wszedł na boisko.

- W bramce stało trzech zawodników, należało trafić w lukę i udało się. Dopisało mi szczęście. Byliśmy drużyną przeważającą, gorzej ze skutecznością. W następnych spotkaniach to poprawimy i będzie dobrze. Nie wiem z kim spotkamy się w kolejnej rundzie. My nie boimy się nikogo - wyznał po meczu autor jedynego gola.

Zadowolenia po końcowym gwizdku nie ukrywał Jarosław Lato. - Mieliśmy sporo sytuacji zarówno w pierwszej jak i drugiej połowie, ale brakowało ich wykończenia. Groclin potrafi walczyć i w tym meczu to udowodniliśmy. Nie gramy mizernej piłki jak wszyscy to opisują. Chcieliśmy wygrać i w części zatrzeć plamę po spotkaniu z Ruchem. Moim zdaniem strzelenie bramki było kwestią czasu. Kogo bym sobie życzył w następnej rundzie? Blackburn Rovers! Jak spadać to z wysokiego konia - przyznał pomocnik Groclinu."

Zalozylem ten temat bo po przeczytaniu tej wypowiedzi krew mnie zalala i chcialem sie podzielic moja zloscia tongue.gif
Nie wiem czy to jest tak w Polsce czy moze w wiekszosci krajow... ale temat dotyczy polskiego klubu wiec, dlaczego Polscy pilkarze zamiast powiedziec ze powalcza, ze chca zajsc jak najdalej w rozgrywkach to chca odrazu "spasc z wysokiego konia".
Ja to tak zrozumialem, ze Lato mowiac o silnym rywalu jakim jest Blackburn znalazl alibi, ze lepiej odpasc z lepszym niz gorszym i z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze zaklada z gory ze i tak odpadniemy - czy z lepszym czy z gorszym - ale lepiej wpasc na blackburn bo nie bedzie takiego wstydu jak np. bysmy odpadli z Artmedia petrzalka
pzdr
chatek
Coś podobnego powiedział Jacek Zieliński trener Groclinu tylko, że chciałby zagrać z HSV. Temat dziwny i nie wiem co w tym takiego strasznego.
Karol Johnn
Straszne nie straszne chodzi mi o to czemu oni odrazu mowia o odpadaniu z rozgrywek a nie o podjeciu walki z najlepszymi - tyle. Chodzi mi o ich podejscie
pzdr
chatek
No ale trafili na jakiś Toboł z Kazachstanu i mają szanse z niskiego konia spaść laugh.gif żart oczywiście mam nadzieje, że wygrają.
ARASS
Oglądając wczorajsze mecze o niemal co nie usnołem !!! Zwłaszcza mecz GKS`u !!! W lidze ta gra jeszcze jakoś wyglada natomiast w europejskich pucharach totalne dno ... Wybijanie pilki na oslep , wiele strat , niedokladnych podan . W meczu z Korona T.Wróbel zagral kapitalnie - swietne dryblingi i szybkosc tego pilkarza natomiast we wczorajszym meczu byl wolny i ospaly , zaden drybling nie byl udany . Gralismy siermiezna pilke . Nie wiem czy to Polska liga jest tak słaba czy nasi kopacze grając w europie maja jakas blokade czy cos w tym stylu . To nie sa te same druzyny co graja w rodzimej lidze . Nie wiele by brakowalo a juz po pierwszych rundach pucharów i poczatku sezonu nasze kluby byly by poza rozgrywkami !!!

Po[Z]drawiam
andree-e
no masz racje jak grają w pucharach to ogarnia ich jakiś paraliż..Szkoda że zagrali słabe spotkania-tyczy się to bardziej GKS BEŁCHATÓW..TOBOŁ wydaje się łatwym przeciwnikiem dla GROCLINU ale już DNIEPRO będzie bardziej wymagającym rywalem dla PGE..
Karol Johnn
ten tobol jest z kazachstanu a nasze druzyny pare razy odpadly wlasnie z druzynami z tego kraju wiec nie jestem pewny czy dadza rade, belchatow poleci z hukiem...
pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.