Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faceserver 2.0 By Raffels
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Raffels
Jak w temacie, zestaw najlepszych twarzy i włosów do kitservera, zbierany kupę czasu i wreszcie opublikowany. Aczkolwiek jest to świeża wersja, z mapami tylko do ofa Revolution 1.3. Za jakiś czas postaram się dorobić mapy do czystego ofa i dodać kilka mord, których nie wrzuciłem jeszcze a mam je na dysku. I ew. proszę o uwagi co nie tak, co jest chujowe a co nie itp. Jeżeli ktoś jest w posiadaniu dobrej jakości twarzy, których nie dąłem w w/w zestawiku, to możecie zapodawać.
PS. Jeśli ktoś będzie chciał, to mogę zapodać swojego ofa(Revolution 1.3 ofkoz) z ustawieniami twarzy, koloru włosów itp.

DLD
Ściągam, lecz ja kolekcjonuje własny smile.gif
siano
O ja, w końcu!
Gratuluję ukończenia. Wychodzi teraz na to, że ja powinienem skończyć ranking ;/
snok3r
a wirus skrypt... dry.gif
dikhet
to ja poprosze rowniez o ofa revolution. i oczywiscie sciagam
rychal(rsix)
Nareszcie! Zapodaj jeszcze tego ofa rolleyes.gif
bobex77
Dzieki wielkie, sciagam....
bilak
dzieki , mozesz dac of'a ?
Mortin
Cytat(..::BILAK::.. @ Aug 3 2007, 10:33:54) [snapback]170188[/snapback]
dzieki , mozesz dac of'a ?

podbijam, przydalby sie i OF, bo ja jade na niewiadomo jakim ;D
a i dziekue raffels, mam nadzieje, ze bedzie tam pare moich mordek :*
Kriss91
Heh, a ja właśnie sam robię taką pakę biggrin.gif (szkoda, że nie jestem pierwszy tongue.gif). Można wiedzieć ile mordek zamieściłeś w tym packu? I jeszcze jedno pytanie. Brałeś większość mordek z pesfaces, czy każej szukałeś oddzielnie?? biggrin.gif

EDIT: Dobra już wiem tongue.gif 1547
Raffels
No to daje ofa. Postaram się go przejrzeć i poprawić ew. niedoróbki, wraz z mapami do czystej gry.
PS. kiedyś z nudów zrobiłem "normalny" skład Reprezentacji Polski, bazując na statach z fma. Mam nadzieję, że nie bedzie to nikomu przeszkadzać. smile.gif

DOWNLOAD
świstak
Da radę wrzucić faceservera na inny serwer? Bo wyslijto chyba nie wytrzymuje natłoku ściągających. smile.gif Zresztą po siedmiu dniach plik jest wyrzucany.
whan
Cytat(świstak @ Aug 4 2007, 18:08:31) [snapback]170709[/snapback]
Da radę wrzucić faceservera na inny serwer? Bo wyslijto chyba nie wytrzymuje natłoku ściągających. smile.gif Zresztą po siedmiu dniach plik jest wyrzucany.

http://isspl.fifatainment.net/download/ind...rv.2.0Beta5.rar
bartek-brt
Mógłby ktos dać Of'a bo pierwszy raz mam problem ze sciągnęciem czegoś z wyslijto.pl tongue.gif

Pozdro!

EDIT: Już nie trzeba i sora za posta.
A tak jeszcze przy okazji ma ktos moze tego ofa ale zeby były transfery na czasie?? I mógłby mi ktos powiedzieć skąd moge sciągnąc przynajmiej e_tekst do tego pacza??

Kolejne pozdro!
Damian.
http://www.sendspace.com/file/g3ghgf
kobuz
bardzo bym prosil o zalaczenie ofa do gry online (czystego ;p)

A poza tym problem:

Pomimo usilnych staran (zwiekszenie daetali w lodmixer itd) nadal niektorzy pilkarze sa "łysi", na pewno wiecie o co chodzi.

Mozna z tym cos zrobic?

z gory dziekuje ;p

Edit: nie ofa tylko mapki oczywiscie ;p
Orange_91

Jak sa lysi to zwieksz jeszcze troche gdzies bylo podane jak trzeba zmienic te ustawienia zeby lysina znikla.
Jacmen
Ustaw wszędzie rozdzielczość na 512 i powinno być dobrze wink.gif
kobuz
Cytat(jacmen @ Aug 15 2007, 17:54:55) [snapback]174456[/snapback]
Ustaw wszędzie rozdzielczość na 512 i powinno być dobrze wink.gif

niestety nie dziala tak jak powinno pomozcie prosze
wali-góra
tylko gdyby to jeszcze bylo do OE... tongue.gif
dziadek25
Mogl by ktos wrzucic te twarze na inny server??
rabbit211
dołączam sie do prośby:)
Piotvex88
to samo co koledzy wyżej na inny server biggrin.gif
yapi yapo
Ma ktoś może Faceserver 2.0 By Raffels ? lub zna strone ?Bo te juz nie dzialaja:(
yapi yapo
Dzięki i pzdr;)
wali-góra
a mógłby ktoś ofa wrzucić??
Artek
Wielkie dzieki, paczka jest super biggrin.gif I twarze reprezentantow Polski ktorych tak potrzebowalem biggrin.gif Jescze raz dziex i pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.