Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niewłaściwe Składy W Trybie Kariery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
marcin0103
Witam.
Mój problem przedstawia się następująco: otóż gdy zaczynam kariere obojętnie jakim klubem (sprawdzałem kilka razy) to niezależenie od tego jaki klub wybiore cały czas mam identyczny "dziwny i nieznany" skład, na bramce jakiś rosjanin, beldzy, norwegowie itd. za każdym razem ten skład się powtarza. Wiecie może jak naprawić ten błąd?

Pozdrawiam.
artysta germanista
przed rozpoczęciem kariery zaznacz tą opcję:

pomogłem??
marcin0103
tak, dzięki za pomoc! smile.gif
artysta germanista
od tego jest to forum rolleyes.gif
marcin0103
A teraz kolejne pytanie, żeby nie zakładać już nowego tematu: ma ktoś może aktualne linki do OE Patch v1.0 chodzi mi właśnie o pierwszą część, bo wazy ok 400mb, i moje słabe łącze jeszcze jako tako sobie poradzi biggrin.gif
Bo ten patch również daje możliwość grania trybu kariery polskimi klubami??
artysta germanista
wątpie żeby te linki jeszcze działały bo 1.0 wyszło dosyc dawno a było uploadowane na filefronta,a jakie masz łącze ja mam 512 kb/s i długo ściągałem 2.0,ale jak go zainstalowałem to stwierdziłem że sie opłacało.A jeżeli koniecznie chcesz 1.0 to napisz do kogos z PolEvo wiadomośc(T-mac,Orange_91)pozdrawiam
marcin0103
Łącze mam 256kb/s
ale zrobiłem myk, ściągnąłem drużyny OE plik ważył chyba 400kb
i w karierze podmieniłem kluby z Serie A na OE biggrin.gif biggrin.gif
Domin7
Cytat(marcin0103 @ Aug 2 2007, 10:25:07) [snapback]169822[/snapback]
Witam.
Mój problem przedstawia się następująco: otóż gdy zaczynam kariere obojętnie jakim klubem (sprawdzałem kilka razy) to niezależenie od tego jaki klub wybiore cały czas mam identyczny "dziwny i nieznany" skład, na bramce jakiś rosjanin, beldzy, norwegowie itd. za każdym razem ten skład się powtarza. Wiecie może jak naprawić ten błąd?

Pozdrawiam.

Wystarczy przy wyborze ustawień w karierze zamiast "Oryginalne zespoły trybu kariery" wybierz "Zespoły trybu dopasowania"

Pzdr.
ScOuT
Tyle juz tematow bylo z tym problemem dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.