Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeprosiny!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
YoGi
Witam!
Około tydzien temu popełniłem straszliwy błąd wystawiając, bez spytania administratora IO na allegro patche i twarze zawarte na tej stronie. Napisałem, że są moje ponieważ w przeciwnym razie odrazu by mi zdieli aukcję. Nie wystawiłem tej aukcji dla zarobku. Moim celem była pomoc dla urzytkownikòw nie posiadających stałęgo dostępu do internetu, ktòrzy pragneli zagrać w spatchowaną wersję PES4.
Wszystch bardzo PRZEPRASZAM!!! To już sie więcej nie powtòrzy!!!
siano
chwala za publiczne przynanie sie do bledu.
twooj czyn zasluguje jednak na niemala nagane i pogarde wrecz,
chialbym jednoczesnie nadmienic, ze wszelkie rekoczyny, jakich sie dopuszcza nasi odwiedzajacy sa ich wlasnymi inicjatywami i nie mamy z tym nic wspoolnego smile.gif
mc
Pewnie że się nie powtòrzy jeżeli masz choć odrobinę insynktu samozachowawczego.
Ciesz się bucu, że trafiłeś na takich , a nie innych ludzi. Bo gdybys nie daj Boże mi cos takiego wywinął to przeprosiny byś musiał umieścić na pierwszej stronie gazety wyborczej.
Wiesz.... osoby z jednocyfrowym IQ mają to do siebie że nie wiedzą co robią. Dlatego w imieniu innych wybaczam ci.
Idź i nie grzesz więcej.
aha...i pograj w fifę, bo to produkcja na twoim poziomie.
saper
wazne jest to ze sie chlopak przyznal ale to bylo glupie z twojej strony osobiscie niewiem co chciales przes to zdzialac.Czy naprawde chdzilo ci o ludzi ktòrzy niemaja dostepu do neta czy chęc zarobienia kasy....niewiem przemilcz to i odmòw 3 zdrowaski :wink:
Raffels
Gościu nie ròb z siebie ofiary i nie dawaj przeprosin, ktòre pewnie i tak nie są szczere. Trzepnij się w łeb zanim coś zrobisz :evil: :evil: :evil: :evil:
lukasz0
hmm nawet przeprosiny- nono ciekawe czy od siebie czy pod publike napisane?
l
Pik
Jak ongiś powiedział Seneka "Errare humanum est!" ( z łać. błądzić jest rzecza ludzka ), ale trzeba umiec przyzna się do błedu. Ty to zrobiłeś chwała Ci za to. Nastepnym razem przemysl 3 razy co robisz smile.gif
norek
szczere czy nie szczere ale sa tongue.gif smile.gif a pozatym ja tez bym przeprosil, bo w koncu byc codziennie ponagliwanym przez taki caly zespol to nie zaprzyjemnie :twisted: tak 3mac panowie :!:
lazy_bum
Cytat
Nie wystawiłem tej aukcji dla zarobku. Moim celem była pomoc dla urzytkownikòw nie posiadających stałęgo dostępu do internetu, ktòrzy pragneli zagrać w spatchowaną wersję PES4.

Ja tam nie chcialbym szukac dziury w calym etc., ale zeby miec dostep do Allegro... (-;

Cytat
Wszystch bardzo PRZEPRASZAM!!! To już sie więcej nie powtòrzy!!!

Przynajmniej wyrazil skruche i pala checia poprawy. (-:
StraY
krzyszt0ff => po kafejkach tułają się ròzne typy wink.gif najczęściej te bez neta w chacie tongue.gif ....ale oni chyba patchy do gier nie szukają na allegro:D
huragan666
nie rozumiem was no dobra ukradl to czy wykradl no to winny ale tak jak ja mam dostep do internetu rzadko i niesciagnol bym zadnego duzego patcha nawet wolfa i uwazam ze powinnisci zrobic sprzedarz plyt z tym patchem ja bym kupil i moj kumple tez ja jestem fanem pro mam wszystkie wersjie i nawet ps2 kupilem i pieca aby grac w ta krolowa gier wiec zrobcie jakas wysylke
kemot
kolegow nie masz?

T-Mac wyraznie pisal ze nikt na tym pieniedzy nie bedzie zbijal, ale jak lud chce...

Oglaszam zrzute na pensje dla T-Mc, norka, gutteda, p@vlo$a, sin'a i mnie jako ze manageruje cala sprawe smile.gif mysle ze 5,500 zl w zupelnosci starczy, wieczorem podamy konto, wszystkich usilnie chcacych wynagrodzic im ( i mnie bo manageruje ta cala sprawe) ich godziny w zalozeniu bezinteresownej pracy zapraszamy do przelewow...

PS: dla mnie 500zl jako ze manageruje ta sprawe

buahahahahahaha...
mc
i jeszcze 400 pln dla mnie bo duchowo całą akcję wspieram. I dostarczam dziw..yyy.....pros...yyy...asystentki dla całego zespołu.
biggrin.gif
siano
i 200pln dla admina forum coby moogl bota na kanal przywroocic wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.