Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Patch Najlepszy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szefo78
ja mam k_patch jest spoko jakie macie i co sadzicie dzieki!!!
jarek1989
jak mam OE path po tuningu moim i jestem zadowolony biggrin.gif

pozdro ;D
Dominoz
Ja też mam OE Patcha.
Uważam, że to kawał dobrej roboty smile.gif

Pozdro!
matthew
Tylko OE Patch .. wink.gif
chatek
Cytat(matthew @ Jul 31 2007, 19:32:37) [snapback]169391[/snapback]
Tylko OE Patch .. wink.gif

Dobre bo Polskie rolleyes.gif
the-bhoys
Zdecydowanie Orange Ekstraklasa Patch wink.gif
ookash
nie bede oryginalny ... OE patch
andree-e
Ja gram na evolution patch-dość dobry
qazwsx
Wg. Mnie najlepszym patchem jest... Orange Ekstraklasa =P
Wcześniej miałem Evolutiona i nie narzekałem. Lecz po formacie dysku przepadł ( nie nagrywałem ) i wolałem sprawdzić Polski dodatek ;D
Oczywiście każdy dodatek może być świetny, tylko w niektóre trzeba poświęcić więcej czasu na Tuning =) Osobiście lubię posiedzieć w Edit mode i edytować niektóre rzeczy, które uważam za słabe. Niestety w Orange nie mam wiele rzeczy do edytowania ( prócz transferów, zmiany ustawień zawodników, ew. zamiana Łęcznej na jakąś drużynę [zrobiłem sobie Podbeskidzie =] Ale jeszcze muszę nad tą drużyną trochę posiedzieć bo mam tylko pierwsza 11 i chyba 7 z rezerwy] tongue.gif
milanista
Ja używam K-Patcha 2.2 + cała masa mojej roboty biggrin.gif m.in.: OF z drużynami U-21 zamiast klasycznych, aktualne transfery, jestem w trakcie zamieniania zawodników ze sklepu na młode talenty. Ponadto wrzuciłem do gry kilkaset twarzy, no i oczywiście całą masę strojów z nowego sezonu.
zywul
Ja gram na OE i jest dobrym patchem.
batman
Zdecydowanie OE Patch!!!!!!!!!!!!!!!
robail
oczywiscie ze evolution patch
Kamiloxx
OE Patch v.2.0 i 3.0 (po screenach fajne).
.:KUNA:.
Evo-patch najleszy!!;]
artysta germanista
Orange Ekstraklasa path by PolEvo
Mooner
no widze, że tylko jeden patch się liczy... w moim wypadku tez oe patch.. ;] a miałem wiele, super, evolution, k_patch, ale ylko oe mnie w pełni zadowolił... ;]
ScOuT
Ja obecnie nie gram na patchu ale OE Patch najbardziej mi sie podobal rolleyes.gif
KKSFan
OE po przeróbce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.