Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Epl
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
batman
Mam taką prośbę mógł by ktoś podać linka lub wstawić na jakiś serwer (ew. zrobić jak komuś się będzie chciało) loga angielskiej Premier League. Obojętnie czy będą to loga HD czy zwykłe (oczywiście było by lepiej gdyby to były loga HD-ale nie robi mi to wielkiej różnicy) Z góry dziękuje!!!!! pozdrawiam
jarek1989
masz tu paczke którą skleiłem biggrin.gif 20 herbów biggrin.gif

LINK : http://www.sendspace.com/file/df6xvx

pozdro biggrin.gif
batman
Dzięki WIELKIE!!! POZDRO rolleyes.gif
batman
Aha mam takie pytanko- jak wkleić te herby do PESA ??
Foley
Cytat(batman015 @ Aug 1 2007, 11:26:28) [snapback]169507[/snapback]
Aha mam takie pytanko- jak wkleić te herby do PESA ??

Herby się importuje przez pes fan editor >>CLICK<<
batman
Mógłby ktoś wstawi ten PESFan Editor na jakiś serwer???z góry dzięki
Foley
Cytat(batman015 @ Aug 1 2007, 12:26:58) [snapback]169527[/snapback]
Mógłby ktoś wstawi ten PESFan Editor na jakiś serwer???z góry dzięki

To dla CIebie >>CLICK<< Wypakuj w folderu z gro.
batman
Dzięki wielkie!! Czy ten PESFan musi być w folderze z grą?? bo ja mam na innym i mi działają loga??
Foley
Cytat(batman015 @ Aug 1 2007, 13:48:24) [snapback]169563[/snapback]
Dzięki wielkie!! Czy ten PESFan musi być w folderze z grą?? bo ja mam na innym i mi działają loga??

Nie wiem , chyba tak , ale ja mam go w folderze z grą.
jarek1989
może być gdzie kolwiek biggrin.gif przecież on tylko edytuje Option File biggrin.gif
batman
aha w ty pesfanie jest chyba ograniczona ilość herbów czy da sie jakoś zrobić żebym mógł wgrywać tyle herbów ile mi sie będzie podobać??
jarek1989
w jednym ofie mam 50 i nie moge wiecej dodać :/ ( nie wiem czemu :/) a w 2 mam 56 moge dodawać następne biggrin.gif chyba na nie psującym ofie można dodać 100 biggrin.gif pozdro biggrin.gif
batman
Co to znaczy na nie psującym ofie ????
jarek1989
no mam zepsutego jakośi nie da się więcej :/ ale to akurat mało ważne biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.