Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do prowadzenia statystyk
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Przemsky
Szukałem troche po forum, ale ciężko mi to znależć, a wiem że gdzieś to kiedyś tutaj widziałem.
A więc tak. Chodzi mi o program, ktòry pozwoliłby mi prowadzić statystyki ligi. Gram sobie z kumplami po lanie w takiej mini lidze i żeby nie robić wszystkiego ręcznie, chciałbym zapisywać do tego programu wszystkie wyniki meczy, strzelcòw, kartki, a on robiłby podsumowanie takie jak najlepsy strzelec, tabela itp. Wie ktoś gdzie takie cudo mogę dostać? Bardzo by to usprawniło prowadzenie statystyk 8)
mc
przecież takie coś to można sobie w Excelku trzasnąc.....chwilka roboty i już.
małe a cieszy.
pzdr
Stęga64
Cytat
Szukałem troche po forum, ale ciężko mi to znależć, a wiem że gdzieś to kiedyś tutaj widziałem.
A więc tak. Chodzi mi o program, ktòry pozwoliłby mi prowadzić statystyki ligi. Gram sobie z kumplami po lanie w takiej mini lidze i żeby nie robić wszystkiego ręcznie, chciałbym zapisywać do tego programu wszystkie wyniki meczy, strzelcòw, kartki, a on robiłby podsumowanie takie jak najlepsy strzelec, tabela itp. Wie ktoś gdzie takie cudo mogę dostać? Bardzo by to usprawniło prowadzenie statystyk  8)

w sumie jest taki programik wiem ze w nazwie ma Tracker...
poszukam......
RuDi
oj programu to ja nie mam ale sa skrypty php i mysql do prowadzenia ligi. masz przyklad, to moja dawana liga online: http://www.members.lycos.co.uk/newpes/liga/ skrypt wypas
Hawok
mam taki programik chcesz 8) ?
cambel
hawok jak bym chcial taki programik jak bys mogl to wyslij mi go jestem na gg albo na @
Hawok
spoko znajde tylko instalke :]
lucio
Sam gram lige z Railboys tongue.gif robiłęm w exelu tabele ale nie powiem ze przydałabysię jakas profesonalna tabela....
cambel
hawok jak bedziesz milal instalke to napisz na gg
kemot
boski nie rob z forum chat'a...
Przemsky
To podzieli się ktoś tym programem :?:
lucio
Oj znajdz numer gg hawoka i zagadaj go....program zajefajny...
Przemsky
Już do tego całego Hawoka pisałem pare dni temu. Odpisał mi żebym spier..... bo już komuś dał ten program. Więc takich ludzi się nie będę więcej prosił. Jak ktoś ma ten program to proszę o wysłanie go na: [email protected] Dzięki
Hawok
Cytat
Już do tego całego Hawoka pisałem pare dni temu. Odpisał mi żebym spier..... bo już komuś dał ten program. Więc takich ludzi się nie będę więcej prosił. Jak ktoś ma ten program to proszę o wysłanie go na: [email protected] Dzięki

To ja laugh.gif dobra przegiołem pałe przepraszam :]

OTO LINK DLA WSZYSTKICH smile.gif smile.gif smile.gif

>>http://www.ngthomas.co.uk/Ltrack/ltsetup.exe <<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.