Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O Stadiony Manchesteru City I Newcastle Utd
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
kacpero
koledzy blagam prosze was o to zrobcie dla mnie ladne murawy dla newcastle utd i manchesteru city z gory dzieki czekam...
adison88
ENG - City of Manchester Stadium, Manchester City -->DOWNLOAD

ENG - St.JamesPark,Newcastle United FC --->DOWNLOAD

A na przyszłość niezakładaj takich tematów.Ponieważ już istnieją!!!
kacpero
OK DZIEKI A JAK Z TAMTEJ STRONKI SIE POBIERA BO NIE UMIEM POMOZ MI DZIEKI CZEKAM KUMPLU
perONE
kliknij na Free pozniej wprowadz kod i pobieraj...
kacpero
ALE JAKI KOD POMOZCIE MI HELP ME huh.gif huh.gif
adison88
Z jakiej ty planety? Z rapida nieumiesz sciagnac?

Aby ściągaćz rapidshare robimy tak:

1.Na pierwszej stronie zjeżdzamy na sam dół i mam przycisk "FREE", klikamy na niego.

2. W nowo otwartej stronie czekamy aż upłynie czas.

3. Po upływie czasu pokazuję sie pola do wyboru oraz pole w którym mamy wpisać kod z obrazka. Najlepiej nic nie zmieniać w polach do wyboru, tylko wpisać kod z obrazka.

4. Po naciśnięcu przycisku Download możemu już pobierać dany plik.
kacpero
adison moglbys sciagnac te dwa stadiony i mi przeslac na poczte blagam cie pomoz mi [email protected] jak mozesz odp bo ja jakos nie moge z tamtej stronki sciagac
dj_adriano
o miazga..no comment.. blink.gif
kacpero
co jest no comment... cos ci kurw... nie pasuje co chyba jestes zeby kurde pomoc a nie komentowac
TOMaSSon 94
Cytat(kacpero @ Jul 25 2007, 13:52:53) [snapback]167339[/snapback]
adison moglbys sciagnac te dwa stadiony i mi przeslac na poczte blagam cie pomoz mi [email protected] jak mozesz odp bo ja jakos nie moge z tamtej stronki sciagac

LOL, sam ściągnąć nie umiesz?? blink.gif blink.gif Czy ci się nie chce?
PS. Sorki za OT
adison88
Oj ktoś tu nerwowy!.Koles niebede sciagal i przesylal ci na maila,masz dokladnie napisane i pokazane jak sciaganac.A jak niemozesz czy nieumiesz ( wacko.gif )to trudno.
dj_adriano
Cytat(kacpero @ Jul 25 2007, 14:05:22) [snapback]167346[/snapback]
co jest no comment... cos ci kurw... nie pasuje co chyba jestes zeby kurde pomoc a nie komentowac

ale koleś ty masz wszystko czarne na białym i już nie da się tego inaczej i lepiej wytłumaczyć..
TOMaSSon 94
Spokojnie panowie, ten gość nie rozumie po naszemu, więc ten temat raczej nadaje się do zamknięcia dry.gif
kacpero
panowie ale ja wszystko czaje tylko u mnie nie ma juz takiej opcji bo kiedys juz limit czy cos takiego wykorzystalem i juz nie moge sciagac z tamtej stronki wiec zrozumcie moj problem sorry za nerwowosc
adison88
ty masz neo? blink.gif moze to pomoze
nonymouse.org
kacpero
panowie zobaczcie co mi wyskakuje po klikcjeciu free... http://rs94.rapidshare.com/files/26371528/...e_United_FC.zip
perONE
widac ze amator laugh.gif na rapidszerze sa limity transferowe (chyba co godzine mozesz pobrac)
dobra dam ci tutaj kolego ale pewnie tez nie bedziesz umial pobrac laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://www.sendspace.com/file/25buha

A oto instrukcja pobrania:
1. Otworz powyzszy link
2. najedz kursorem myszki na nowy folder.rar (obok czerwonej strzalki i napisu download link)
3. kliknij na to.
4. zaznacz opcje zachowaj na dysku
5. jak otowrzy ci sie okno najedz kursorem na ok.
6. ot cala tajemnica pobierania
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

jezeli nadal bedziesz mial problemy z pobraniem zadzwon do biura obslugi klienta
kacpero
DZIEKI DAJ JAKIS LADNY STADION NECASTLE JAK MOZESZ JESZCZE I MAM PROZBE O LINK GAMESS COS TAM BO NIE MOGE GO ZNALESC Z GORY THX
adison88
Http://www.gamingaccess.com ?
perONE
Cytat(kacpero @ Jul 25 2007, 15:38:50) [snapback]167384[/snapback]
DZIEKI DAJ JAKIS LADNY STADION NECASTLE JAK MOZESZ JESZCZE I MAM PROZBE O LINK GAMESS COS TAM BO NIE MOGE GO ZNALESC Z GORY THX

prosze tutaj masz swoje gamess laugh.gif
http://www.gamingaccess.com/index.php?combined_news=1
ARASS
ha żal laugh.gif Koleś wyłącz CapsLock`a bo zarzuca ci % ( i tak pewnie juz dostaniesz za swoje osiagniecia laugh.gif )
kacpero
DZIEKI AZARIS DAJ SWOJ NR GG JAK BD MIAL KLOPOT TO CZASEM POMOZESZ BO SPOKO ZIOMEK Z CIEBIE ELO
perONE
Cytat(kacpero @ Jul 25 2007, 15:51:29) [snapback]167391[/snapback]
DZIEKI AZARIS DAJ SWOJ NR GG JAK BD MIAL KLOPOT TO CZASEM POMOZESZ BO SPOKO ZIOMEK Z CIEBIE ELO

wylacz Capslocka to po pierwsze. a po drugie jak chcesz moje gg to zobacz na moim profliu
adison88
Ooo azaris ktos cie podrywa laugh.gif <joke>
perONE
zaczynam sie bac ohmy.gif ohmy.gif wreszcie ktos mnie docenil tongue.gif
kacpero
jak edytowac murawy boisk hm... umie ktos?????
adison88
LOL i tak niebedziesz umial jak z rapida sciagnac nie umiesz.
perONE
Cytat(adison88 @ Jul 26 2007, 15:42:07) [snapback]167693[/snapback]
LOL i tak niebedziesz umial jak z rapida sciagnac nie umiesz.

o juz sie nie nabijaj bo sie zamknie w sobie przez ciebie.
a poza tym ktos na pewno umie edit muraw
adison88
JAm umiem ,dobra presprasam kacpero!:P
kacpero
kur... gnoju jestes mlodszy odemnie wiec nie pyskuj.... chyba sie tumanie pytam czy umiesz to zrobic czleniu
ARASS
Cytat(kacpero @ Jul 26 2007, 23:37:55) [snapback]167829[/snapback]
kur... gnoju jestes mlodszy odemnie wiec nie pyskuj.... chyba sie tumanie pytam czy umiesz to zrobic czleniu

kacpero nie unoś się tak bo odlecisz laugh.gif Po twoich wypowiedziach nie powiedzialbym ze jestes starszy od adisona . Na oko masz tak góra 15 lat biggrin.gif
Varies.
Cytat(kacpero @ Jul 26 2007, 13:22:12) [snapback]167637[/snapback]
jak edytowac murawy boisk hm... umie ktos?????

Wyjmujesz murawe ze stadionu(narzędzie:lopata)wsadzasz do kompa i importujesz za podocą We picture decoder xDDD
Taka przenasnia tongue.gif laugh.gif
perONE
oj dobra zostawcie go w spokoju. Wy pewnie tez od razu nie wiedzieliscie jak m.in sciagac z rapida. minie troche czasu, pobedzie z nami to sie nauczy.
A zadawac glupie pytania kazdy czlowiek potrafi tongue.gif
adison88
Obecnie rzadko teraz jestem i niemam czasu robic tutka .Ale pod wieczor zrobie bo teraz osiedlaka ide grac .
A poza tym to kacpero daj se spokoj wbiles na te forum i do kazdego pyskujesz najpierw do dj_adriano a potem do mnie mimo ze cie przeprosilem.A i gnojem to niejestem bo gnoje to chyba knypki ktore majo po 150-160 i pyskuja.I sram na to czy ty jestes starszy czy nie .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.