Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Degradacja Zagłębia Sosnowiec
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Zagłębiak
mad.gif
barman_2000
ja powiem tak jeśli PZPN ma mocne dowody na korupcję Zagłębia to jestem za degradacją nawet do III ligi bo nie popieram korupcji w rzadnym wypadku, a jeśli opierają się tylko na przypuszczeniach to nie ma takiej opcji aby ich zdegradować (to jest moje zdanie PZPN może ich zdegradować bez powodu blink.gif )
jarek1989
jak są mocne dowody na nich to niech ich zrzucą biggrin.gif a z 2 strony to musieli by całą pierwszą lige zrzucic żeby było czysto biggrin.gif bo jakoś wątpie aby każdy z pozostałych klubów czysto grał biggrin.gif na bank też kupowali mecze ;/ może nei w takiej ilości ale zawsze !!

to moje zdanie biggrin.gif

pozdro:D
ARASS
Zdecydowanie jestem ZA ! Wyrzucić ich do III ligi gdyż podobno kupowali mecze w III lidze by awansowac do II ligi . W Bydzi byla tez afera ja dwa sezony temu chcieli przekupic sprzedawczykow z hydro laugh.gif Dobraly sie dwie "czyste" druzyny biggrin.gif
Matis17
Jeśli kupowali mecze, a PZPN ma dowody to jestem za degradacją. Dobrze, że wreszcie się za to wzięli (nie mówie tu tylko o Zagłębiu).
Aron
Nie no niech całą I lige zdegradują. Zagłębie zasłużyło co naj wyżej na ujemne punkty. Zagłębie było jest i będzie na zawsze zagłębiem!
jestin
Do 3 ligi trzeba sie pozbyć tego gówna jakim jest korupcja w sporcie
Bakel
Jestem kibicem Zagłębia, chodzę na mecze, jestem przeciwny korupcji w sporcie.
Zagłębie jest winne to fakt, ale "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Jeżeli Zagłębie zostanie zdegradowane to tego samego domagam się w stosunku Zagłębia "Robin Hood" Lubin. Od dobrych kilku sezonów, gdy tylko ZL zapewniło sobie utrzymanie to działy się cuda w meczach z udziałem tej drużyny. Śmieszy mnie natomiast pomysł tzw. grubiej kreski. Jeżeli mamy karać to powinny zostać ukarane wszystkie kluby, którym zostanie udowodniona sprzedaż/kupno meczu, lub takowa próba.
Tak w ogóle to paranoją jest fakt, iż kary ma wymierzać PZPN, organizacja, której zarząd również jest umoczony w tej aferze.
Zagłębiak
Coprawda jestem wiernym kibicem Zagłębia chodzę na wszystkie mecze i jak zawsze MY kibice jesteśmy najbardziej poszkodowani,a winowajcy z klubu uciekli ja osobiście jestem za -10pkt. ZRESZTĄ KTÓRY Z KLUBÓW NIE SPRZEDAJE I NIE KUPUJE. JA NAWET NIECHCĘ MYŚLEĆ CO SIĘ DZIEJE W IV i V LIDZE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif
ARASS
jestem zażenowany ;/ Zaglebie zostalo w Orange Ekstraklasie i dostanie zapewne tylko ( i aż ) 8 pkt. ujemnych ... Kolejny raz skończyło sie tylko na straszeniu klubow degradacja ...

P.S. Górnik Łęczna bedzie gral w III lidze co jest dla mnie nie zrozumiale :| Podobno sosnowiczanie kupowali najwiecej meczy a to leczna dostala najwieksza kare ... Nawet Arka ktora tez byla najbardziej oskarzana spadla tylko i jeden poziom ...
jestin
Cytat(Zagłębiak @ Jul 26 2007, 15:38:05) [snapback]167691[/snapback]
Coprawda jestem wiernym kibicem Zagłębia chodzę na wszystkie mecze i jak zawsze MY kibice jesteśmy najbardziej poszkodowani,a winowajcy z klubu uciekli ja osobiście jestem za -10pkt. ZRESZTĄ KTÓRY Z KLUBÓW NIE SPRZEDAJE I NIE KUPUJE. JA NAWET NIECHCĘ MYŚLEĆ CO SIĘ DZIEJE W IV i V LIDZE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif

Jak co sie dzieje za 100 zł premii na jednego zawodnika mozna osiagnąc skromne 2:0 sam temu doświadczyłem albo tak zwana rada drużyny sprzedaje a ty nawet o tym nie wiesz jak kolega sobie karnego zrobi i juz 1;0 a zapomniałem dodac ze jak nie ty to panowie w czarnych koszulach beda miec na paliwo
sawyer
Cytat(jestin @ Jul 26 2007, 15:13:25) [snapback]167683[/snapback]
Do 3 ligi trzeba sie pozbyć tego gówna jakim jest korupcja w sporcie

Jestem tego samego zdania biggrin.gif
Bakel
Cytat(ARASS @ Jul 26 2007, 19:03:01) [snapback]167753[/snapback]
jestem zażenowany ;/ Zaglebie zostalo w Orange Ekstraklasie i dostanie zapewne tylko ( i aż ) 8 pkt. ujemnych ... Kolejny raz skończyło sie tylko na straszeniu klubow degradacja ...

P.S. Górnik Łęczna bedzie gral w III lidze co jest dla mnie nie zrozumiale :| Podobno sosnowiczanie kupowali najwiecej meczy a to leczna dostala najwieksza kare ... Nawet Arka ktora tez byla najbardziej oskarzana spadla tylko i jeden poziom ...

Słowo klucz - podobno. A to "podobno" wzięło się z SE lub Faktu. Jeżeli WD PZPN określi liczbę meczów sprzedanych/kupionych przez Zagłębie to wówczas będziemy mogli mówić o tym, który klub był najbardziej "aktywny" na rynku.
ARASS
Bakel nigdy sie tego nie dowiesz kto byl najbardziej zamoczony w tym . Ale Arka i Zagłębie S. ustawiali najwiecej meczy . Na kazdym portalu , w kazdej gazecie to pisze nie tylko w tych ktore wymieniles . Taka jest prawda . Wy jako kibice powinnisci zrozumiec to ze kara MUSI BYC ! I to nawet najwieksza ! Nie powinniscie miec do nas pretensji o to ze jestesmy za karaniem tylko powinniscie miec pretensje do tych ktorzy wprowadzili wasz klub w to bagno ! Powinniscie przyjac to z honorem i nie dopuscic by podejrzane osoby siedzialy w waszym klubie . W Zawiszy tez kilka lat temu sprzedawali mecze i wtedy kibice wzieli sprawe w swoje rece . Do dzisiaj kibice Zawiszy maja duzo do powiedzenia - to kibice uratowali klub przed bankructwem placac skladki dzieki ktorym klub mial za co grac .
Zagłębiak
laugh.gif
Cytat(ARASS @ Jul 26 2007, 19:03:01) [snapback]167753[/snapback]

tak się bawi tak się bawi Zagłębie!!!!!!! laugh.gif
Bakel
Cytat(ARASS @ Jul 26 2007, 20:16:10) [snapback]167780[/snapback]
Bakel nigdy sie tego nie dowiesz kto byl najbardziej zamoczony w tym . Ale Arka i Zagłębie S. ustawiali najwiecej meczy . Na kazdym portalu , w kazdej gazecie to pisze nie tylko w tych ktore wymieniles .

Czemu miałbym się nie dowiedzieć ile meczów ustawiło Zagłębie? Np. w materiałach z wrocławskiej prokuratury była dokładna liczba spotkań wydrukowanych przez Arkę: http://www.sport.pl/pilka/1,70985,3946099.html Podobnie będzie i z Zagłębiem.
A portale przeważnie cytują artykuły zamieszone w gazetach.

Taka jest prawda . Wy jako kibice powinnisci zrozumiec to ze kara MUSI BYC ! I to nawet najwieksza ! Nie powinniscie miec do nas pretensji o to ze jestesmy za karaniem tylko powinniscie miec pretensje do tych ktorzy wprowadzili wasz klub w to bagno !

Nie mam do nikogo pretensji. Każdy chce by futbol był czysty od układów. Będę miał pretensje jeżeli okaże się, że Zagłębie zostanie ukarane jako ostatnie, a sprawy Zagłębia Lubin czy Cracovii zostaną anulowane.
Powinniscie przyjac to z honorem i nie dopuscic by podejrzane osoby siedzialy w waszym klubie .

W klubie nie pracuje już żadna osoba powiązana z korupcyjnym procederem. Ostatnim akordem było rozwiązanie umowy z Marcinem Lachowskim.

Moim zdaniem to co się teraz dzieje to jest jawny cyrk. Decyzje dotyczące licencji i degradacji nie powinny być podejmowane w przededniu inauguracji sezonu.
Ja jako kibic Zagłębia wolałbym, żeby klub został ukarany już teraz, tak by nowy zarząd i nowi piłkarze przystępowali do rozgrywek z czystym kontem. Nieważne czy w 1 czy w 2 lidze.
StraY
Bakel, jedziesz w sobote do Poznania? rolleyes.gif
ARASS
Cytat(Zagłębiak @ Jul 26 2007, 21:00:45) [snapback]167788[/snapback]
laugh.gif
tak się bawi tak się bawi Zagłębie!!!!!!! laugh.gif

baw się baw , pamiętaj że decyzja nie została jeszcze podjęta i mogą wam sie dobrac do dupy w przyszlym tygodniu a wtedy ja sie bede bawil laugh.gif

Widac ze Bakel czai o co chodzi w przeciwieństwie do Ciebie Zagłębiak .

I zagadzam sie z Bakel`em pod wzgledem tego ze dzien przed rozpoczeciem rozgrywek nie wiadomo bylo kto zagra w ekstraklasie ...

jebać pzpn ...
Bakel
Cytat(StraY @ Jul 26 2007, 23:26:16) [snapback]167824[/snapback]
Bakel, jedziesz w sobote do Poznania? rolleyes.gif

Nie jadę, w pracy będę.
The Endy
Napisze ogolnie na temat PZpN krotko i na temat. Do PZPN powinno sie wpuscic ludzi z Al-Kaidy. Moze wtedy by pozadek nastal.
StraY
Cytat(Bakel @ Jul 27 2007, 16:36:18) [snapback]168023[/snapback]
Nie jadę, w pracy będę.

szkoda, chcialem w ciebie krzeselkiem rzucic ;p
seen
JA jestem za degradacją drukarzy z Lubina. Widzicie jak jest ? Jak przestali kupowac to odrazu dostają baty od lepszych biggrin.gif
Sosnowiec jeśli kupował tez powinni zdegradowac.
Nelson
Znając pzpn, Zagłębie zostanie zdegradowane po bieżącym sezonie, co jest dla mnie totalną głupotą, bo piłkarze chyba nie wychodzą co weekend na boisku, żeby sobie zagrać sparing (?)
coley
Cytat(Nelson @ Aug 8 2007, 15:25:48) [snapback]171893[/snapback]
Znając pzpn, Zagłębie zostanie zdegradowane po bieżącym sezonie, co jest dla mnie totalną głupotą, bo piłkarze chyba nie wychodzą co weekend na boisku, żeby sobie zagrać sparing (?)

mają o co grac i tak
bo jesli znajdą sie na koniec sezonu na miejscach spadkowych to nie polecą do drugiej ligi a do trzeciej wink.gif
pozdr0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.