Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Karierą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Faver
Mam problem z kariera!
Otoz jak zaczynam karierę każdym zespolem hiszpanskim, angielskim, i wloskim zamyka mi sie gra!
Niemoge tez kupic zadengo gracza z tych lig bo dzieje sie to samo.
Prosze o pomoc. Moge ewentualnie rozpisac ten temat jakby ktos podrzebowal lepszych informacji zeby mi pomoc
Z gory dziekuje smile.gif!
Ronaldinho10
Wgrywales jakies patche,dodatki czy cos w tym stylu?? huh.gif
Faver
Wgrywalem duzo , ale wczesniej wszystko dzialalo i nagle BAH !
Zainstalowalem OF'a jakiegos niepamientam jakiego i wtedy to sie stalo , zmienialem OF'y ale to nic nie zmienilo ;/
ZiZi
Aby nie zakładać kolejnych takich samych tematów dopiszę się tutaj.

Mam mały problem. Pewnego razu wziąłem się za karierę. Zdarzyło się tak, że przez cały sezon nie przegrałem ani razu, ale na koniec szok... Za mało kasy i zostałem zdyskwalifikowany blink.gif Jak to możliwe? Nie kupiłem, żadnego zawodnika, a i tak zabrakło mi kasy. Można to naprawić?

PS. A co do Favera.

Czyli jeden OF zamieszał wszystko. Spróbuj usunąć cały Folder "Konami" z Moich dokumentów, może wtedy pomoże.
Dp92
Cytat(ZiZi @ Aug 1 2007, 18:31:07) [snapback]169671[/snapback]
Aby nie zakładać kolejnych takich samych tematów dopiszę się tutaj.

Mam mały problem. Pewnego razu wziąłem się za karierę. Zdarzyło się tak, że przez cały sezon nie przegrałem ani razu, ale na koniec szok... Za mało kasy i zostałem zdyskwalifikowany blink.gif Jak to możliwe? Nie kupiłem, żadnego zawodnika, a i tak zabrakło mi kasy. Można to naprawić?

Wziąłeś jakiś zespół typu Real/Barca z domyślnymi zawodnikami i? Jeśli tak to trzeba zawodnikom zapłacić ok. 20000 pkt. Pewnie miałeś 10000 pkt. na start i ci zabrakło.
Żeby to naprawić zacznij jeszcze raz karierę jakiś słabszym zespołem albo weź sobie więcej pkt. na start.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.