Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obroncy Na Rogi
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
david1321
Wie ktos jak zrobic by obroncy wchodzili na rogi? Gram Barcą i Mesii na rogu z głowki duzo nei zrobi a Puyol czy Thuram to juz by było wieksze zagrozenie
andree-e
powodzenia:)nie da sie raczej napewno,na wrzutki to da sie ustawic zeby środkowy obrońca wchodził na głowki,w akcji ale z rogu nie
adison88
Oj ,chyba mylisz sie andree-e .
Hmm na rogi mi sie wydaje ze trzeba pogrzebac w formacji czy strategii (indywidualne) i ustawic strzalki do przodu-czyli w jakich kierunkach podczas kontrataku ma biec zawodnik czy cos? I najlepiej jezeli chcesz ustawic kontratak wejdz zmiana strategii druzyny czy cos takiego i ustaw jakim guzikiem bedziesz kontratak wciskal.(Ja mialem l2.gif + square.gif )chyba . I gdy bedziesz atakowac i wykonywac rzut rozny zwroc uwage na takie prostokaciki obok nazwiska zawodnika,sa niebieski, zielony, pomaranczowy ,czerwony (przy roznym ustaw tak by byly czerwony prostokacik).I troche poczekaj moze obronca wbiegnie.Moze troche niejasno tlumacze ale mam nadzieje ze zrozumiesz i to zadziala.Byc moze cos tam naprzekrecane bo ja niemam pesa zainstalowanego bo formata robilem przed chwilo.

Ustaw Puyola i Thurama by strzalki w strategia indywidualne mieli do przodu.
andree-e
może masz racje-jeśli tak zwracam honor
dj_adriano
robi się to dokładnie tak jak mówi Adison..wszystko się da.. tylko że w przedmeczowych ustawieniach wejdź w drużynowe->atak/obrona i przełącz sobie na "RĘCZNIE" i podczas meczu gdy juz masz rzut rożny to włączasz l2.gif + r1.gif i obrońcy wbiegają Ci w pole karne i przykładowo nie jest trzech Twoich zawodników w polu karnym przeciwnika tylko pięciu lub sześciu smile.gif
pozdro..
andree-e
macie racje-jednak sie da,pozdro:)
david1321
wielkei dzieki przyda mi sie na turniej w evo biggrin.gif
adison88
Przyda sie na turniej moze i tak ale jak tego roznego nie wykorzystasz to beda klopoty.Musisz dobrze nad formacja popracowac zeby zostalo z 2 obroncow i 1 pomocnik -ilu ta chcesz. Najlepiej jest jak bramkarz wychodzi biggrin.gif.
Bardock
Jeden obrońca sam wchodzi w pole karne bez naciskania a drugi za nic nie chce przyjść sad.gif
dj_adriano
Cytat(Stifler @ Jul 24 2007, 13:38:15) [snapback]167017[/snapback]
Jeden obrońca sam wchodzi w pole karne bez naciskania a drugi za nic nie chce przyjść sad.gif

zawsze w pole karne wchodzi tylko jeden obrońca środkowy i dodatkowo boczny obrońca..a dwóch śrdokowych to chyba się nie da chyba że ustawisz sobie środkowego jako bocznego..
david1321
jednak mi nie wychodza ustawiłem strzalki do przodu kontratak i nic ;/
andree-e
ja nic nie ustawialam i przychodza:)tylko troche wolno ale to nic
Ramzik
Dzięki chłopaki!! Bardzo mi się to przyda w grze z kumplami tongue.gif
Ronaldinho10
Musisz wejsc w trakcie meczu na ustawienia druzynowe,atak/obrona i ustawic na reczne. pozniej w trakcie meczu musisz bodajze r1.gif + triangle.gif i ustawic na maksimum atakowania.Cos w tym stylu. laugh.gif
milanista
Ja nic szczególnego nie ustawiałem, obrońcy mają strzałki DO TYŁU i Nesta i tak wbiega przy rożnych biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.