Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Goofy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
GooFy
Oki zakładam nowy temat bo robię nowe twarze... Pracowałem trochę nad techniką i być może jest lepiej. Ocenę pozostawiam wam:
P@vel
No to tak model nie ten ale za to BMP ładne przynajmniej mi przypadło do gustu smile.gif
PS : Zmień napis w previevie na bardziej widoczny wink.gif
KKSFan
bmp ładne, model do dupy
Ronaldinho10
Cytat(djszkielol2007 @ Jul 21 2007, 23:24:15) [snapback]166210[/snapback]
bmp ładne, model do dupy

Zgadzam sie z tym. dry.gif
Pelas
w bmp w stosunku do poprzednich fejsów widzę znaczną popawe ..... natomiast model bardzo dupny........: pracuj dalej i skupiaj się na modelach:D
sawyer
Zgodze sie z poprzednikami(niestety tongue.gif)
Pelas, juz gdzies slyszalem te slowa biggrin.gif(Goofy posluchaj go, bo mi te slowa bardzo to pomogly tongue.gif)
don rxf
Tak, tak, BMP lepsze niż w poprzednich twoich twarzach, ale model slaby, posiedź trochę dłużej w oedit smile.gif
Bartolek
tak jak poprzednicy posiedz dluzej w modelu bo wydaje sie ze wogule go nie ruszałeś ;-/ Pzdr
jarek1989
tak model słaby BMP bardzo ładne smile.gif podobieństwo jest biggrin.gif
Mortin
czy jest sens w robieniu tej twarzy? mysle, ze nie.. mojego collaba z norkiem nie przebiles tak samo jak pracy mystiqa.. na pierwszy rzut oka widac, ze broda jest za dluga i zbyt kwadratowa.. mysle, ze powinienes zwezyc szczeke i pociagnac troche usta w dol.. on ma taka podluzna twarz, natomiast u Ciebie jest ona bardzo kwadratowa i szersza niz dluzsza
pozdro
kostek
BMP całkiem ładne, ale model niedopracowany...
zyga
Super, moze zrob Ronaldo z Milanu.
error
GooFy mam prośbę rolleyes.gif nie mógł byś zrobić facjaty dwóch piłkarzy IV ligowych klubów.
Chodzi mi o KAMILA LIBERKA i MICHAŁA MROZA.
Foty masz poniżej:

KAMIL LIBEREK:
http://www.miedz.net/rz/zawodnik.php?idd=149

MICHAŁ MRÓZ:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7056
albo
http://www.ksforum.vipserv.org/ks/news/ima...topics/mroz.jpg

Z góry dzięki!

PS.
Robisz ZAJEBISTE Kitsy wink.gif
Auriko
Po pierwsze nie odświeżaj tematu
a po drugie foty są do dupy i nic nich nie zrobisz
artysta germanista
mi chyba nie pozostwisz oceny bo nie widze tutaj obrazku twarzy
GooFy
Odświerzam temat biggrin.gif strasznie mnie na twarze wzięło:
Dirk Marcellis (PSV)
zywul
Slabe BMP, modelu nie oceniam bo go nie kojarze.
sawyer
No dokladnie, w dodatku kolor skory na twarzy a kolor skory na szyi jest inny, a tak przeciesz nie powinno byc tongue.gif
szołpas
Słabe bmp ... robisz chyba tym sposobe co ja robiłem czyli Match Color (czy cos takiego tongue.gif ) .. nie rob tak bo fotka traci swoje kolory wink.gif
Pelas
jakościowo bardzo dupnie... trochę dziwne, że Pires jakościowo byłb.dobry..:
tak samo Pires był dobrze zmapowany a tu chujowo...ohmy.gif
model do dupy ...: ni chu chu nie przypomina mi Marcelisa...
pracuj dalej
d-note
Popraw w Oedicie końcówki brwi i popraw model. Zmień kolor skóry. I popraw bmp bo jest słabe.
W porównaniu do Piresa do twarz jest słaba wink.gif
GooFy
Jak narazie chyba moje najlepsze dzieło biggrin.gif
Kenneth Vermeer
MYSZa7
Jakość super jeszcze strzel własne włoski biggrin.gif
Mortin
faktycznie Twoja najlepsza twarz, popraw jedynie czolo na teksturce, bo nie ladnie wyglada i przydalyby sie jakies lepsze wlosy wink.gif
pozdro
don rxf
No, no, bardzo dobra twarz jakosciowo, nie wiem jak z modelem biggrin.gif
GooFy
Dobra włoski edytowałem z Konami i odrazu dałem do Bina. Teraz wydaję moją pierwszą facjatkę do pobrania biggrin.gif
Kenneth Vermeer - DOWNLOAD
MYSZa7
Pokaż fotę z której robiłeś?
Musisz mu zmniejszyć oczy,bo na BMP on ma takie przymrużone biggrin.gif
GooFy
Nie widzę sensu w poprawianiu tej mordy bo tylko na tej fotce akurat oczy przymrużył...
Nowa morda biggrin.gif
Maarten Stekelenburg
MYSZa7
Cytat(GoooooFy @ Sep 8 2007, 10:31:22) [snapback]182323[/snapback]
Nie widzę sensu w poprawianiu tej mordy bo tylko na tej fotce akurat oczy przymrużył...
Nowa morda biggrin.gif
Maarten Stekelenburg

BMP nawet fajne,ale model słaby.
GooFy
Cytat(MYSZa7 @ Sep 8 2007, 10:32:18) [snapback]182324[/snapback]
BMP nawet fajne,ale model słaby.

Co w modelu jest nie tak ?? Mógłbyś się wysłowić...
MYSZa7
Porównaj sobie z twarzą Mańka a będziesz wiedział wink.gif
Mortin
Cytat(MYSZa7 @ Sep 8 2007, 10:58:08) [snapback]182333[/snapback]
Porównaj sobie z twarzą Mańka a będziesz wiedział wink.gif

dokladnie..
tak samo jest z twarza vermeera, ktorego maniek juz zrobil o klase lepiej od Ciebie
GooFy
Ok rozumiem nie mówię że lepszy jestem ale ile on twarzy zrobił a ile ja ? rolleyes.gif
zywul
Stekelenburg ci gorzej wyszedł niż vermeer
TOMaSSon 94
Cytat(Mortin @ Sep 8 2007, 14:17:41) [snapback]182410[/snapback]
dokladnie..
tak samo jest z twarza vermeera, ktorego maniek juz zrobil o klase lepiej od Ciebie

Musisz ciągle wspominać w (prawie) każdym temacie, że Mani3k zrobił lepszą i że tamta była lepsza?
Zwrócić uwagę na to że są oni Początkujący, więc nie każdym jest od razu Mańkiem wink.gif
Co do twarzyczki, jest nawet dobra wink.gif
Orange_91
Cytat(Mortin @ Sep 8 2007, 14:17:41) [snapback]182410[/snapback]
dokladnie..

W zupelnosci zgadzam sie z kolega wyzej on robi te twarze dla treningu a nie po to zeby miezyc sie z najlepszymi facemakerami.
GooFy
Po bardzo długiej przerwie wzięła mnie chęć na zrobienie paru ryjów na własne potrzeby happy.gif
Paweł Kieszek Sporting Braga, Rep. Polski u 21

kombinuję coś z włoskami i jak wyjdzie dam screena i poprawie ewentualnie co usłyszę biggrin.gif
Jamnik
Coż za spektakularny powrót smile.gif Niestety nie wiem jak wygląda ten pan to nie za bardzo Ci pomogę w kwestii poprawek smile.gif

Pzdr
GooFy

happy.gif
BadNewz
Szczęka, broda, uszy do poprawy póki co, a dalej to zobaczymy.
MYSZa7
Poprawilbym jeszcze oczy,model jak i w edicie zmienil kolor bialka na 3 i kolor zrenicy na Czarny 1 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.