Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Sawyer
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
sawyer
Witam, od niedawna bawie sie w robienie mordek do pesa i chcialbym wam pokazac moje postepy tongue.gif
preview

Ocenki mile widziane i prosze bez kryterii bo dopiero zaczynam biggrin.gif
Pelas
niezły początek... postaraj się mu skminić jakieś włoski a także posiedź troche nad modelem....:
P@vel
Nom artur fajny face jak na początki smile.gif Faktycznie zrób to co Pelas napisał i moze byc fajny face wink.gif
Mortin
jezeli to jest ten luisao ktory gra w benfice to w ogole nie podobny
Hayalet
[acronym="Chodzi o reprezentanta Brazylii do lat 20, fotka w stosownym dziale."]Widzisz mortinie sam sobie odpowiedziałeś, luizao, a nie luisao.[/acronym]

Twarz niezła, usta za małe, nos za wąski, ale najbardziej nie pasi kształt baniaka, ale do dla nowicjusza raczej ciężkie do zrobienia wink.gif.
sawyer
Dzieki za komentarze(moze jeszcze jakies? biggrin.gif), postaram sie dzisiaj to poprawic, ale nie obiecuje bo nie mam za duzo czasu tongue.gif

Edit: ahaa Pelas, jesli chodzi o wloski to probowalem przy innej twarzy cos wykabinowac z nimi ale wyszly fatalnie :/, wiec nie wiem czy sie zabierac do tego, a na fotce z jakiej ja robilem Luizao to malo widac jego wlosow(bo ma bardzo krotkie tongue.gif)
jarek1989
fajna mordka jak na początek biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
p@blo
Nom fajny face
sawyer
Troszke poprawilem Luizao, ale i tak srednio wyglada tongue.gif

Luizao v.2 preview

Pelas
noom masz racje;P średnio...:| pracuj dalej...: staraj się posiedzieć w modelu troche dłużej
TOMaSSon 94
Cytat(artur @ Jul 23 2007, 17:19:55) [snapback]166773[/snapback]
Troszke poprawilem Luizao, ale i tak srednio wyglada tongue.gif

Luizao v.2 preview

Jest git biggrin.gif
reS
Postaraj sie lepiej zmapować brode, oraz wyprostuj trochę nos.pzdr
sawyer
Pozniej wroce do Luizao, a teraz :
Sergio Ramos v.1 preview

Prosze o ocenki biggrin.gif

P.S. Wlasciwie juz zrobilem poprawke, ale chce pokazac najpierw pierwsza wersje:P
ryba
Bmp nawet niezle,ale model nie ten wink.gif
sawyer
Wiem, juz to troche poprawilem w 2 wersji tongue.gif

P.S. Czemu tak malo ocen??
sawyer
Sorka za dwa posty pod rzad, ale to juz nie moja wina ze nikt nie chce komentowac :/

Sergio Ramos v.2 preview

Moze ktos oceni??
zywul
Musisz jeszcze nad modelem popracować. Na pewno oczy i usta musisz poprawić
Pelas
Oprócz tego co wymienił zywul popraw jeszcze nos...: pracuj dalej..>:
jarek1989
podobny jest biggrin.gif ale jeszcze trzeba nad nim popracować biggrin.gif pozdro biggrin.gif
Damian.
BMP znośne , popraw brwi gdyż niewygladaja najlepiej oraz oczy i troszke nos. Poliki są jakieś ponapinane
dj_adriano
no do ideału jeszcze troche brakuje ale jak na początek nawet nieźle ale popraw rzeczywiście wyżej wymienione rzeczy..i bedzie spoko smile.gif pzdr..
sawyer
Dzieki za rady i komentarze, mysle ze to wersja finalowa tongue.gif

Mysle takze ze w miare poprawilem to co musialem biggrin.gif, ocenki jak zwykle mile widziane xD

P.S. Zmienilem nick tongue.gif(jakby ktos nie zauwazyl)
ryba
Bmp jak na poczatek znosne,ale niepodobny i zle zmapowany(np.oczy)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.